Assortiment

Bestellen

Bestellen

U kunt bij Weststrate gemakkelijk en snel producten bestellen via onze webshop!

- Heeft u een account?

Wanneer u rechtsbovenin inlogt kunt u direct gebruik maken van handige tools als uw favorietenlijst en historische bestellingen herhalen.

- Heeft u nog geen account?

Bij het afronden van uw bestelling kunt u direct een account aanmaken of registreer u hier als nieuwe klant. Bij een volgend bezoek kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

- Wachtwoord vergeten?

Dat kan gebeuren! Ga naar het inlogscherm en klik op "wachtwoord vergeten", u ontvangt een e-mail waarmee u het wachtwoord opnieuw in kunt stellen.

- Meerdere accounts voor één organisatie?

Wilt u voor een organisatie met meerdere bestellers diverse accounts aanmaken dan hebben wij een mogelijkheid om superusers aan te maken die de accounts van bestellers kunnen beheren.

U kunt dan geplaatste bestellingen inzien, bepalen welke artikelen besteld mogen worden door de gebruikers en nieuwe accounts voor de organisatie aanmaken. Neem in dit geval contact op met de afdeling Marketing via 0118 63 00 00 of via marketing@weststrate.nl voor de mogelijkheden!

Betaalmogelijkheden

Betalen is mogelijk op één van de volgende manieren

  • iDEAL

Wanneer u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kunt u betalen met iDEAL. Dit is de snelste en eenvoudigste manier van betalen op het internet. Wanneer u voor iDEAL kiest wordt u tijdens het afronden van uw bestelling doorgestuurd naar de internetbankier omgeving van uw eigen bank. U hoeft zich dus niet te registreren en geen bestanden te downloaden.

  • Vooraf overmaken

Na definitieve verwerking van de order in ons systeem ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Het totaalbedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer IBAN: NL94RABO0191649120 (BIC: RABONL2U) ten name van Weststrate onder vermelding van het factuurnummer.

  •  Op rekening  (mits deze betaalafspraak reeds is gemaakt)
  •  Betalen in de winkel

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf op te halen. U kunt dan bij ons in de showroom contant of met pin betalen.

Bezoekadres:

Herculesweg 37
Industrieterrein Arnestein I
4338 PL Middelburg

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

© 2017 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Realisatie: Urban Heroes
Om Weststrate goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid
Sluiten