COVID-19: onze oplossingen op een rij

De coronacrisis raakt ons allemaal, maar gelukkig zijn er ook langzaamaan wat lichtpuntjes. Ons brede assortiment helpt bedrijven om de richtlijnen te kunnen naleven. Daarbij denken we als Weststrate graag met je mee en delen we handige informatie, tips en praktische tools. Op deze pagina vind je alles wat relevant is rondom corona.

Uiteraard helpen onze specialisten je graag in een persoonlijk gesprek met een advies op maat, neem contact met ons op via 0118 - 63 00 00.

Alles voor hygiëne en social distancing

In tijden van corona is hygiëne uitermate belangrijk. Zowel bij het thuis- als op kantoor werken, de inrichting van de kantine en toiletruimtes voorziet Weststrate in een breed assortiment om aan de gestelde richtlijnen te voldoen, van Persoonlijke beschermingsmiddelen tot hygiëne artikelen

Daarbij blijft de anderhalve meter-samenleving voorlopig het nieuwe normaal. Om eenvoudiger afstand van elkaar te bewaren bieden wij een speciaal assortiment aan met afstandsmarkeringen en hygiëne schermen.

Thuiswerken en thuisbezorgen

Door maatregelen als thuiswerken en gelimiteerd aantal bezoekers voor de horeca moeten ondernemers creatief zijn. Ons assortiment voorziet in oplossingen om dit te realiseren. Bijvoorbeeld met de juiste meubelen voor thuiswerken of verpakkingen voor het thuisbezorgen en afhalen van maaltijden.

Nieuws

Weststrate nieuws is het nieuwsplatform voor nieuws binnen de verpakkings- en kantoorinrichtingsbranche. Hieronder kan je de meest relevante nieuwsitems met betrekking tot corona nog eens rustig nalezen. 

We kunnen ons voorstellen dat alle richtlijnen nog veel vragen bij je oproepen hoe dit het beste bij jouw in je bedrijf of winkel kan worden toegepast. Uiteraard helpen onze specialisten je graag, neem voor een persoonlijk advies telefonisch contact met ons op via 0118 - 63 00 00 of vul onderstaand contactformulier in zodat we samen voorbereid aan de slag kunnen!

Bezoekadres
Herculesweg 37
4338 PL Middelburg
(Industrieterrein Arnestein I)

Tel. 0118 63 00 00
Fax 0118 63 00 19
info@weststrate.nl

Openingstijden

Weststrate
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:00

Zakelijke gegevens
btw-nummer NL0022.92.154B01
KvK-nummer 22.00.46.72

Financiële gegevens
IBAN: NL94RABO0191649120
BIC: RABONL2U

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 292 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm