De ideale akoestische werkplek

In een open kantoorruimte die je deelt met je collega's is het fijn dat je veel informatie en kennis met elkaar kunt delen. Maar wat als je even in alle rust wil werken of telefoneren? Kan jij je afsluiten voor gesprekken van je collega's? De #HUSH work is een uniek kantoormeubel waarmee je in het kantoor je eigen mini kantoor kunt creëren waarin je in alle rust kan werken.

 

De losstaande mobiele ruimte waarin stress plaatsmaakt voor stilte en rust.

Met de focus op efficiënt werken in alle rust is de #HUSH Work ontworpen. Het volledig geventileerde kantoormeubel is in alle gemakken voorzien en maakt het een ideale alternatieve werkplek. De #HUSH work neemt niet meer ruimte in beslag dan twee werkplekken en is eenvoudig te verplaatsen.

De Hush Work is een nieuwe benadering van werken. Door de geavanceerde akoestische oplossingen ervaren gebruikers een hoge mate van comfort en privacy. Dit is zowel prettiger voor de medewerker maar komt de arbeidsproductiviteit ten goede. Het is een flexplek die door iedereen gebruikt kan worden.

Waarom is de HUSH Work een unieke kantooroplossing?

Mobiliteit
De cabine is eenvoudig te verplaatsen zonder te demonteren

Afmetingen
Neemt slechts 2 m2 in beslag. Hierdoos kan de HUSH Work in iedere kantoorruimte worden geplaatst.

Akoestiek
De stoffering en het dubbele glas van de deur met akoestische folie absorberen doeltreffend het geluid

Faciliteiten
Hush Work is een losstaande ruimte welke is voorzien van o.a. verlichting en een volledige powerunit. Samen met de akoestiek biedt dit het comfort dat zeer bevorderlijk is voor de concentratie.

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 298 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm