Weststrate, dé labelprinter specialist

Als specialist op verpakkingsgebied kijken we verder dan de levering van enkel en alleen een golfkartonnen doos voor uw product. Samen met u kijken we naar het volledige proces: van productie van uw artikel tot de levering bij uw klanten. Om uw product optimaal te presenteren in de schappen of verzendklaar te maken kunnen labels nodig zijn. Om in elke situatie het juiste label te kunnen maken hebben we een breed assortiment labelprinters, zodat er altijd een printoplossing bestaat voor uw wensen.

Om de juiste labelprinter of industriële printer te kunnen adviseren zijn er diverse factoren waar we rekening mee moeten houden, namelijk:

  • De afmeting van de labels
  • De omgeving waarin de labels worden geprint
  • Het benodigde aantal labels

Er zijn veel verschillende labelprinters. Wij bieden een volledig productgamma aan voor kantoren, magazijnen, werkplekken, thuis of voor scholen. Met eenvoudige reliëfprinters en handmatige labelmakers tot industriële draagbare toestellen, geavanceerde label software en onlinediensten zorgen we ervoor dat het printen van labels gemakkelijker wordt en het resultaat altijd professioneel oogt.

Op zoek naar een label/etiket voor op uw product of verpakking?

Elke productielocatie is anders en de eisen per branche kunnen ook verschillen. Etiketten die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materiaalsoorten en belijmingen. Zo bieden wij etiketten die bij verschillende omstandigheden gebruikt kunnen worden. Twijfelt u over de inzet van het juiste etiket? Onze specialisten  helpen u graag!

Door de veelzijdigheid en flexibiliteit van industriële printers worden zij vaak gebruikt voor een breed gamma van etiketten, tickets en ontvangstbewijzen in de transport- en logistieksectoren wereldwijd. Print gemakkelijk en snel een etiket met de gewenste variabele informatie en breng deze aan op uw product. Door de inzet van industriële printers kunt u bijvoorbeeld buisfolie, vlakfolie, sta zakken, flowpack folie, koker folie, golfkartonnen dozen, webshop verzendverpakkingen of uw product direct voorzien van een label. In combinatie met onze labels en printlinten, krasvast en foodgrade kwaliteit, heeft u de beste oplossing in huis.

In ons assortiment industriële printers vindt u printers van het toonaangevende merk Toshiba. We bieden een breed assortiment robuuste en compacte modellen aan, deze printers zijn verkrijgbaar in diverse printbreedtes en de bijbehorende printlinten zijn uit voorraad leverbaar.

Het optimale resultaat bereikt u als de industriële printer, lint en labels op elkaar afgestemd zijn. Om het juiste type printlint te kunnen adviseren is het van belang dat we de juiste toepassing, materiaalkeuze en de omstandigheden weten. Wanneer dit niet goed in kaart wordt gebracht kan er een slechte afdruk ontstaan, met een vlekkerige bedrukking of een afdruk die er eenvoudig afgeveegd kan worden als resultaat.

De printlinten kunnen in drie verschillende categorieën worden onderverdeeld:

  • Was linten (wax ribbons): geschikt voor papieren etiketten in een normale/droge omgeving
  • Was/hars linten (wax resin ribbons): geschikt voor luxe papieren etiketten met  luxe uitstraling
  • Hars linten (resin ribbons): geschikt voor kunststof etiketten. Geschikt voor etiketten in extreme omstandigheden met een lange levensduur

We komen graag bij u bekijken welke de juiste combinatie is voor in uw bedrijf!

Onze specialist

Jasja de Bree

Salesmanager

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm