Dispensers

Een hygiënische omgeving is van groot belang voor uw bedrijf of instelling. Met de verschillende soorten dispensers die wij in ons assortiment verkopen creëert u als bedrijf of instelling een schone en frisse omgeving. Zoals met onze zeepdispenser, handdoek dispenser, toiletrol dispenser of systeemrol dispenser. Daarnaast hebben we ook nog keuze uit luchtverfrisser dispensers, poetstroldispensers of toiletbrilreiniger dispensers.

Wij hebben professionele zeepdispensers in ons assortiment. De zeepdispensers die u bij ons kunt kopen voor aan de wand zijn uitgevoerd in het mat zwart, wit of RVS. Met deze zeepdispensers zullen uw klanten, gasten en personeel genieten van het gebruikersgemak tijdens het wassen van hun handen.

Onze handdoekdispensers zijn te koop in verschillende soorten designs. Papieren handdoekjes die u één voor één uit de handdoekdispenser trekt of de automatische handdoekrol dispenser kunt u beide bij ons kopen. Daarnaast zijn de verschillende soorten handdoekdispenser en handdoekrollen te verkrijgen in matzwart, wit of RVS.

Interesse in een offerte op maat?

Erwin Dekker

Verkoop binnendienst

Mail
Bel
Stuur bericht

De toiletroldispensers die u bij ons kunt kopen zijn duurzaam, modern en hebben een compact design. Daarnaast is het mogelijk om een reserverol te plaatsen in de toiletroldispenser en bieden ze optimale hygiëne.

De systeemrol dispensers die u bij ons kunt kopen voor toiletpapier bieden een hoge capaciteit. Onze systeemrol dispensers zijn uitgevoerd in RVS, wit en matzwart en bieden daarnaast ook de mogelijk om een reserverol te plaatsen.

Naast de reguliere dispensers kunt u bij Weststrate ook nog andere varianten kopen. Denk aan een toiletbrilreiniger dispenser, een luchtverfrisser dispenser en een poetsroldispenser. Onze toiletbrilreiniger dispenser zorgt voor een hygiënische en gedesinfecteerde toiletbril. De luchtverfrisser dispenser verspreid een aangename geur, werkt langdurig en is vrij van elektronica en batterijen. Om efficiënter te werken is er de poetsroldispenser, een rol papier die geschikt is voor elke toepassing.

Interesse in een offerte op maat?

Wilma Willemstijn

Accountmanager facilitair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm