Drankverpakkingen

Ons assortiment drankverpakkingen is recent uitgebreid met flesverzendverpakkingen. Verzend veilig uw dranken met onze flesverzendverpakkingen. In ons assortiment hebben we diverse verzenddozen uit voorraad leverbaar die gemakkelijk te voorzien zijn van een vak- of kruisverdeling. Er zijn verzenddozen met en zonder vakverdeling verkrijgbaar voor diverse aantallen flessen, voor zowel bier, siroop, limonade, wijn als gedestilleerde dranken. Onze flesverzenddozen passen perfect in het assortiment van (online) drankenspeciaalzaken, slijterijen, wijnwinkels en groothandelaren.

Daarnaast is er een grote keuze aan cadeauverpakkingen om uw fles in te verpakken. Denk hierbij aan diamantzakken, papieren bedrukte cadeauverpakkingen en kisten, ook aan opvulmateriaal is gedacht.

Bestel uw drankverpakkingen online

Verpakkingen voor uw flessen te verzenden of te verpakken kunnen eenvoudig en snel via onze webshop worden besteld.

 

Gratis verzending vanaf 40 euro ex. BTW
Levering binnen 2 werkdagen
Vakkundig advies op maat
Direct leverbaar uit eigen voorraad

Onze specialisten

Voor deze verpakkingen hebben wij meerdere specialisten. Onze accountmanagers hebben jarenlange ervaring en weten alles op het gebied van verpakken en verzenden. Voor grotere afnames of specifieke bedrukte verpakkingen staan onze specialisten altijd voor u klaar!

Lisa van Duijnhoven

Accountmanager verpakkingen
06 15 50 44 40

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen
06 46 29 63 69

Leon Sturm

Verkoop binnendienst
0118630037

Projecten

Vele van deze verpakkingen kunnen we op maat produceren. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina voor de  gerealiseerde projecten.

Recent gerealiseerd voor diverse klanten zijn gift sets, bijvoorbeeld een fles drank in combinatie met een glas of een luxe giftset verpakking.

 

Speciale diensten en maatwerk

Naast onze reguliere webshop artikelen hebben we een breed scala aan speciale diensten en maatwerk op het gebied van verpakken. 

Keuzehulp

Over verpakkingen valt veel te vertellen. In onze keuzehulp lichten we producten en diverse onderwerpen uit. Lees hier meer over de verschillende aspecten van verpakken.

Bezoekadres
Herculesweg 37
4338 PL Middelburg
(Industrieterrein Arnestein I)

Tel. 0118 63 00 00
Fax 0118 63 00 19
info@weststrate.nl

Openingstijden

Weststrate
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:00

Zakelijke gegevens
btw-nummer NL0022.92.154B01
KvK-nummer 22.00.46.72

Financiële gegevens
IBAN: NL94RABO0191649120
BIC: RABONL2U

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm