Nieuws

Evoko Liso: dit wordt dé manier om vergaderruimtes te boeken!

27-06-2018 - Auteur: Ilona Steffens

In 2010 kwam Evoko met de Room Manager. Een handig systeem waarmee je gemakkelijk reserveringen voor vergaderruimtes kon maken. De Evoko Room Manager werkt fantastisch en dat is de reden dat het systeem over de hele wereld gebruikt wordt. De Evoko Room Manager is zelfs zo’n succes dat Evoko een tweede, verbeterde versie van dit systeem op de markt heeft gebracht: de Evoko Liso.

Evoko Liso

De Evoko Liso is een verbeterde versie van de Room Manager. Met nog meer opties, een nog beter scherm en meer integratie mogelijkheden is de Evoko Liso een regelrechte verbetering op het oude systeem. Zo heeft Evoko voor de Liso het display bijvoorbeeld flink onder handen genomen. Een duidelijker display met een gebruiksvriendelijkere interface is het resultaat. Ook door de verbeterde connectie met onder andere Microsoft Office 365 wordt het nog eenvoudiger om een ruimte te reserveren. De Evoko Liso werkt is zó’n succes dat Evoko heeft besloten te stoppen met het produceren van de Room Manager.

De Evoko Liso werk nu zoals eerder gezegd naadloos samen met andere programma’s zoals Microsoft Office. Zo zien alle gebruikers real-time informatie over de beschikbare ruimtes. Gaat een vergadering niet door? Dan registreert de Evoko Liso dat, het systeem zorgt er direct voor dat andere mensen de ruimte kunnen gebruiken. Met een app, via Microsoft Office of direct op de Evoko, er zijn genoeg manieren om ruimtes te reserveren en ze werken allemaal naadloos met elkaar samen. Zo wordt het reserveren van ruimte een gemakkelijk klusje. Dubbele reserveringen, wachten op een ruimte terwijl die toch al leeg is of moeten zoeken naar een geschikte ruimte voor jouw bijeenkomst: met de Evoko Liso is dat allemaal verleden tijd. Het systeem is zelfs in staat om vergaderpatronen in kaart te brengen om het nóg eenvoudiger te maken om een vergaderruimte te boeken.

 

 Evoko is dus nu gestopt met het produceren van de Evoko Room Manager en richt zich volledig op de Evoko Liso. Heb je nog een Room Manger en wil je die uitbreiden? Met de Liso is dat geen probleem, de twee systemen kunnen met elkaar overweg. Wil je meer weten over de Evoko Liso, of ben je benieuwd hoe de Evoko Liso past in jouw projectinrichting? Neem gerust even contact met ons op!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm