Handdoekdispenser kopen

Een handdoekdispenser blijkt uit onderzoek de meest hygiënische manier te zijn om uw handen te drogen nadat u ze gewassen heeft. Papieren handdoekjes nemen veel meer bacteriën op dan bijvoorbeeld elektrische handdrogers of ‘jet-air’ toestellen waarbij u uw handen op en neer moet bewegen. Een handdoekdispenser met papieren handdoeken is qua opname van bacteriën vele malen effectiever dan andere manieren om uw handen te drogen. Dat papieren handdoeken ook nog eens ontzettend duurzaam zijn weten echter niet veel mensen. Als facilitair specialist vertellen we u graag alles over dé milieuvriendelijke handdoekdispensers.

We leveren verschillende handdoekdispensers aan instellingen zoals kantoren, scholengemeenschappen, hotels, restaurants, cafés, ziekenhuizen en campings. De Satino Black handdoekdispensers die wij leveren zijn Cradle To Cradle gecertificeerd. Met Satino Black leveren we ’s wereld eerste en enige handdoekenpapier dat dit certificaat mag dragen. Zo leveren we dus ook aan instellingen die zich inzetten voor een duurzame bedrijfsvoering.

Met de Satino lijn zorgen we ervoor dat u geen zorgen meer heeft over de handdoekendispensers. Door middel van een bruikleencontract zorgen wij ervoor dat u altijd genoeg papieren handdoeken in huis heeft voor de laagste prijs. In het bruikleencontract kunnen de handdoekdispensers namelijk opgenomen worden. Zo profiteert u optimaal van de gunstigste prijs, voor de milieuvriendelijkste toiletinrichting van Nederland.

Neem voor een volledige toiletinrichting eens contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden en denken met u mee voor een oplossing op maat.

Specialist

Wilma Willemstijn

Accountmanager facilitair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm