Kantoormachines

In samenwerking met onze leveranciers vullen wij uw machinepark in naar aanleiding van uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een kleine onderneming met één of twee machines, multinationals of grote instellingen… Weststrate is uw ervaren gesprekspartner Meer informatie over Weststrate als uw kantoormachine leverancier? Neem dan snel contact op met: kantoormachines@weststrate.nl

Toshiba

Weststrate heeft al jaren geleden gekozen voor Toshiba als partner voor de multifunctionele documentsystemen. Toshiba is één van de grootste technologiebedrijven ter wereld en al ruim 35 jaar actief op de Nederlandse markt. Voor ons en u een ervaren en innoverende partner met een rijke historie op het gebied van documentverwerking. Toshiba introduceerde haar eerste kopieersysteem in 1974. Sinds die tijd heeft Toshiba haar producten op innovatieve wijze verbeterd en heeft het product zich ontwikkeld in nieuwe richtingen. De kopieermachine van toen is nu een multifunctionele alleskunner geworden die naast kopiëren, printen en faxen, ook kan scannen, archiveren en e-mailen. De multifunctionele systemen van Toshiba zijn voorzien van een zeer goede beveiliging, van privé afdrukken tot data beveiliging. Toshiba loopt tevens voorop met innovatieve koppelingen met softwarepakketten.

Ricoh

Weststrate werkt samen met Ricoh. Ricoh is een gerenommeerde speler op gebied van leveren van IT&document Solutions. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Ricoh claimt deze positie door in elk land en elke regio waar ze werkt garant te staan voor kennis, kwaliteit en bereikbaarheid.

Onze wereld verandert continu. Ook als het gaat om IT & Document Solutions. Zo wordt er in het algemeen minder papier gebruikt. En vragen organisaties juist om advies voor het oplossen van problemen met informatiestromen. De grote hoeveelheid aan dagelijks informatieverkeer aan e-mails, digitale informatie en offline documenten binnen een organisatie efficiënt geordend krijgen (en houden), is tegenwoordig namelijk geen kinderspel meer.

Brother

Ondanks de prachtige visioenen over het papierloze kantoor en de enorme vlucht die e-mail en internet hebben genomen is de fax nog steeds niet weg te denken uit de huidige kantooromgeving. Weststrate kiest voor Brother als het gaat om faxen. Maar Brother heeft de laatste jaren niet stil gezeten en heeft een volledige lijn multifunctionals voor de kleine kantooromgeving. De volledige Brother lijn wordt geroemd om hun gewelding prijs/kwaliteitverhouding.

HP Hewlett Packard

's Werelds marktleider op het gebied van laser-en inkjetprinters is natuurlijk Hewlett Packard. Alle HP-printerproducten zijn bij Weststrate verkrijgbaar. Daarnaast leveren wij ook alle supplies voor de HP-machines uit voorraad. Als Certied Supplies Partner van HP nemen wij daarnaast deel aan de acties van HP.

Kyocera

Het zeer complete assortiment van Kyocera Mita omvat laserprinters en multifunctionals voor iedere werkplek, werkgroep en zowel in kleur als zwart/wit. Kyocera staat bekend om haar Ecosys technologie wat kort samengevat voor u betekent dat de onderdelen en verbruiksmaterialen vele malen langer meegaan dan die van de gemiddelde machine.

Samsung

Samsung is het grootste elektronicabedrijf ter wereld. Ze hebben een ijzersterke reputatie als het gaat om innovatie en betrouwbaarheid. Ook als het gaat om multifunctionele printers voor de zakelijke markt. Een multifunctionele printer van Samsung is namelijk eenvoudig en veilig in gebruik, presteert altijd naar behoren en laat u nooit in de steek. Dat terwijl de gebruikskosten laag zijn. Samsung is niet voor niets de snelst groeiende printerproducent ter wereld (bron: IDC). Ontdek net als veel andere bedrijven de voordelen van werken met een Samsung multifunctionele printer!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm