Nieuws

Buttler kiest voor Satino Black toiletpapier

27-11-2019 - Auteur: Erwin Dekker

Buttler toiletpapier spray maakt van gewoon toiletpapier vochtig toiletpapier.

Buttler Toiletpapier spray is dermatologisch getest, lost op in water en bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Natuurlijk hebben we een lekker fris geurtje toegevoegd. Vochtig toiletpapier droogt uit. Buttler doet dat niet. Natuurlijk niet. Het zit in een afsluitbaar flesje met handige verstuiver.

Hoe gebruik je Buttler Toiletpapierspray?

Vouw: Vouw het toiletpapier

Spray: Spray 2 – 3 keer op het toiletpapier.*

Vegen: Veeg zoals jij veegt.

Ervaar: Spoel door (yep, ook het toiletpapier) en verlaat het toilet frisser en schoner dan ooit.

Buttler Toiletpapierspray is te gebruiken op regulier toiletpapier. Met één flesje Buttler doe je net zo lang als met zo’n 10 à 12 pakjes vochtig toiletpapier. Het is daarmee al gauw 2x goedkoper dan vochtig toiletpapier.

Het is tijd voor een goed, goedkoop en verantwoord alternatief voor vochtig toiletpapier. En tijd voor een stukje stijl in het kleinste kamertje.

Na een gesprek met de oprichters van Buttler heeft Weststrate voorgesteld om duurzaam toiletpapier van Satino Black in hun gift sets op te nemen. Het toiletpapier van Satino Black bestaat uit  2-laags cradle to cradle papier.  Met het assortiment van Satino kan je in 3 stappen een perfecte stijlvolle en op elkaar afgestemde sanitaire voorziening creëren. Lees hier alles over in onze keuzehulp

Heeft u interesse in de herinrichting van uw toiletruimtes of bent u bezig met het samenstellen van het assortiment hygiene/facilitaire producten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze belevingsshowroom te Middelburg waar we u alle producten kunnen laten zien onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee.

 

Buttler gift sets

Buttler producten

Onze specialist

Erwin Dekker

Verkoop binnendienst

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm