Nieuws

Coronavirus zorgt voor langere levertijden en beperkte voorraden. Empack 2020 uitgesteld.

05-03-2020 - Auteur: Weststrate

Laatste update 13-03-2020

De verspreiding van het coronavirus heeft ook bij onze leveranciers gezorgd voor vertragingen in productie en transport van goederen naar Nederland. Dit heeft direct tot gevolg dat we te maken hebben met beperkte voorraden binnen het assortiment van persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiëne artikelen. Hierdoor kunnen we een deel van de orders niet tijdig uitleveren.

China heeft diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, waaronder het stilleggen van fabrieken en het verlengen van het Chinese nieuwjaar. Inmiddels zijn diverse fabrieken weer terug opgestart. Ook in Europa zijn er beperkende maatregelen genomen in diverse gebieden. Door deze maatregelen ondervindt het transport hinder. Ook de enorme vraag vanuit de markt zorgt ervoor dat onze voorraadposities beperkt zijn. Het is op dit moment onzeker wanneer onze vooraadpositie weer op peil is.

We doen uiteraard ons uiterste best om de gevolgen te beperken. Wij zorgen ervoor dat al onze klanten, bij wie een levering vertraagd is, persoonlijk geïnformeerd worden. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons op nemen, indien u nog vragen heeft over uw order.

Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die van invloed kunnen zijn op de orderuitlevering, dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten. Zie voor actuele informatie over het coronavirus de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Verpakkingsbeurs Empack verplaatst naar 23, 24 en 25 juni 2020

De komende editie van verpakkingsbeurs Empack wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar 23, 24 en 25 juni 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Aanvankelijk zou de beurs plaatsvinden op 31 maart, 1 en 2 april 2020. 

Wij danken u voor uw begrip en geduld.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm