Nieuws

De bieren van Brouwerij Kees gaan heel de wereld over

20-03-2018 - Auteur: Maikel Simonse

Zondag 18 maart was de 24ste editie van het Delta Bierfestival in de Goederenloods in Goes. Een unieke gelegenheid om op een locatie meerdere lekkere bieren te proeven en contacten te leggen. Voor de bierbrouwers is bierbrouwen niet zomaar een hobby, maar een vak. Zo ook voor Kees Bubberman, eigenaar van Bierbrouwerij Kees. Hij gaat met zijn bieren de hele wereld over en Weststrate mocht voor Kees een bierverpakking ontwikkelen.

Bierverpakking Weststrate Bierbrouwerij Kees
Bierverpakking Weststrate Bierbrouwerij Kees
Flesverpakking Weststrate brouwerij Kees
Delta bierfestival Goes
Drankverpakking Weststrate Verzendverpakkingen Bierbrouwerij Kees

Een echte ambacht
In 1996 brouwde hij zijn eerste ‘homebrew’ van 10 liter in de keuken van zijn vader. In 2007 werd hij brouwmeester van Brouwerij Emelisse te Kamperland en zetten hij in de jaren die volgden brouwerij Emelisse internationaal op de kaart. Daarna zette hij zijn eigen brouwerij op: Brouwerij Kees. "We doen niet aan marketing. Mensen vinden ons via via." Kees Bubberman vindt bierbrouwen een vak. "Van vier ingrediënten een heerlijk bier brouwen. Dat noem ik een ambacht." Maar hiermee is zijn reis door de wereld nog niet ten einde, want nu gaat hij met zijn eigen bieren de hele wereld over, van Amerika tot Australië. Kees Bubberman: "We zijn ook bezig met Korea."

Verzenden naar Amerika tot aan Australië
Nu zou je denken, hoe kun je als bierbrouwer ervoor zorgen dat je bieren heel aankomen aan de andere kant van de wereld. Weststrate heeft daarom voor Brouwerij Kees een gepersonaliseerde bierverpakking mogen ontwikkelen. Hiermee blijven zijn bieren tijdens transport goed beschermd. Want een juiste verzenddoos zorgt ervoor dat je producten heel aankomen bij de klant.

Wijn, drank en bierverpakkingen
Stel je wilt net als Kees ook jouw dranken laten verzenden naar en bezorgen aan klanten in Nederland en/of daarbuiten. Je wilt dat je fles heel blijft en onbeschadigd aankomt bij je klant. Je wilt ook dat er een mooie en stevige verpakking om je fles(sen) zit. Wij begrijpen de noodzaak om eenvoudig aan te brengen flesverpakkingen te creëren die productschade bij transport uitsluiten. Maar met een steeds ruimer wordend aanbod aan dranken is het van groot belang dat jouw merk de aandacht van de consument krijgt door een gepersonaliseerde en functionele verpakking in de winkel én thuis. Kom je er niet helemaal uit welke verpakking nu voor jouw product het beste is? Laat het ons weten! Wij zijn dol op uitdagingen en helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste verzendverpakking. Neem gerust contact op met één van onze verpakkingsspecialisten.

Kom je er niet helemaal uit welke verzendverpakking nu voor jouw product het beste is? Laat het ons weten!

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm