Nieuws

Een technisch hoogstandje voor elke ruimte: de Samsung Flip

06-04-2018 - Auteur: Ilona Steffens

De Samsung Flip kwam onlangs al kort voorbij in ons nieuwsitem over de ISE beurs. Maar we vinden dit apparaat zo bijzonder dat we er graag meer over vertellen. De Samsung Flip is namelijk dé oplossing voor bedrijven of organisaties die vergaderen, overleggen of brainstormen eenvoudiger willen maken. De Samsung Flip is namelijk een combinatie van technisch vernuft en een vertrouwde flipover.

Geschikt voor elke ruimte
De Samsung Flip is een apparaat met een prachtig design. Als je niet beter zou weten zou je denken dat er een normaal flipbord in de ruimte staat. Totdat je dichterbij komt en de Samsung Flip automatisch inschakelt door diverse sensoren die beweging detecteren. Zo hoef je de vergadering niet te beginnen met wachten op het opstarten van een beamer of een computer. De Samsung Flip is uitgerust met een verrijdbare stelling. Elke ruimte kan dus transformeren tot een multifunctionele ruimte door de Samsung Flip gewoon naar binnen te rijden. Nooit meer een scherm dat in de weg staat met de nieuwe Samsung Flip!

Iedereen heeft plezier van de Flip
Iedereen heeft wel iets in te brengen tijdens vergaderingen of bijeenkomsten. Met de Samsung Flip wordt dat makkelijker dan ooit. Wil je namelijk iets schrijven of tekenen? Met de geweldige pennen voelt het precies alsof je pen over papier gaat, door de nieuwste techniek kun je zonder enige haperingen schrijven of tekenen. Wil je een foto, een video of een ander document laten zien? Door de veelzijdige connectiviteit is dat met de Flip makkelijker dan ooit. Een verbinding is door NFC, Mirroring, WIN10 of HDMI razendsnel gelegd. Dat scheelt een hoop gehannes met kabels die niet passen, of systemen die niet samenwerken.

Flip!
De naam Samsung Flip verraad het misschien al een beetje. Het apparaat is namelijk zonder enige moeite te ‘flippen’. Je kunt een document of een foto gemakkelijk laten zien in portretmodus of landschapsmodus. Zo komen afbeeldingen en video’s nog beter tot z’n recht, en kun je sheets of stukken tekst duidelijk en overzichtelijk houden. Net als de meeste smartphones is de Samsung Flip uitgerust met een accelerometer-sensor. Hierdoor doet de Flip zelf al het werk en hoef je zelf niet aan de instellingen te zitten om het beeld helemaal goed te krijgen!

Meer informatie?
Wij zijn dus nu al groot fan van de Samsung Flip. De Samsung Flip is verkrijgbaar bij Weststrate. Wil je meer informatie over de Samsung Flip? Stel je vraag aan ons, we vertellen je graag meer over dit fantastische apparaat!

Wil je meer informatie over de Samsung Flip of andere audio-visuele oplossingen?

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst / Accountmanager audiovisuele apparatuur

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm