Nieuws

Een Update voor de Samsung Flip

22-08-2018 - Auteur: Ilona Steffens

Ondertussen is de Samsung Flip alweer een tijdje in omloop. We schreven al een paar keer eerder over de Samsung Flip, het apparaat data dat gemaakt is om vergaderingen en meetings overzichtelijker te maken. Om de Flip nog beter te maken heeft Samsung een update voor de Flip gelanceerd. De Samsung Flip heeft met de nieuwe software een paar nieuwe opties en daar praten we je graag even over bij!

Om PDF, Word en PowerPoint te openen op de Samsung Flip had je altijd een computer of een telefoon nodig. Dat is nu gelukkig verleden tijd. De Samsung flip heeft een documentviewer toegevoegd die het mogelijk maakt om de documenten rechtstreeks op de Flip te bekijken.

De Flip stond al bekend als een apparaat met grote connectie mogelijkheden. De Update heeft ervoor gezorgd dat dat alleen maar verbeterd is. Nu kun je bijvoorbeeld het beeld van de Flip delen met andere grote beelddragers via Wifi. Zo kun je ervoor zorgen dat meer mensen kunnen meedenken en kijken met de notities of presentaties op de Samsung Flip.

In de nieuwe software staat full-screen centraal. Waar de oude versie van de software niet alles op full screen kon laten zien heeft Samsung er nu voor gezorgd dat alles full screen zichtbaar is. Ook zijn er nieuwe templates gemaakt waardoor het apparaat nog overzichtelijkere manieren biedt om notities te maken.

In de eerste versie van de Flip moest je handmatig e-mailadressen toevoegen. Wanneer je met een grote groep vergaderd kan dat nog wel eens lastig zijn. Daarom heeft Samsung ervoor gezorgd dat er nu een koppeling is met Outlook. Nu selecteer je razendsnel de emailadressen uit Outlook om de notities te versturen!

Om ervoor te zorgen dat de Samsung Flip niet alleen steeds beter wordt, maar ook steeds veiliger brengt de update betere beveiliging met zich mee wanneer de Flip is verbonden me draadloos internet.

Weet je niet of jouw Flip zijn updates automatisch uitvoert? Neem even contact met ons op en we vertellen je graag hoe je ervoor zorgt dat jouw Samsung Flip helemaal up-to-date is. Ook als je de Flip eens wilt uitproberen mag je gerust even contact met ons opnemen!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm