Nieuws

Facilitaire artikelen - persoonlijke hygiëne update

07-05-2020 - Auteur: Wilma Willemstijn

Na de berichtgeving over de versoepeling van de regelgeving omtrent de bestrijding van het Corona virus, is de juiste inzet van facilitaire artikelen belangrijk. Denk hierbij aan de inzet van handdoekdispensers, bekerhouders, zeepdispensers of andere facilitaire producten.

De persoonlijke hygiëne is een belangrijk deel van onze dagelijkse routine geworden, dus ook bij het nieuwe werken een noodzaak. 

We hebben de speerpunten nog even op een rijtje gezet voor u:

  • Raak zo min mogelijk de ogen, neus en mond aan.
  • Was regelmatig de handen met water en zeep, en droog af met papieren handdoekjes. Volg hiervoor de wasinstructie van het RIVM.
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes, gooi deze na gebruik direct weg.

Per branche hebben onze specialisten in beeld welke artikelen het beste ingezet kunnen worden. Bij scholen, sportverenigingen, restaurants, kappers, Wilma en Erwin helpen u graag!

Bel 0118-630031 of mail Erwin erwin.dekker@weststrate.nl  

Bel 06-21116601 of mail Wilma wilma.willemstijn@weststrate.nl

 

Desinfectiezuil - nieuw in ons assortiment

Om direct bij binnenkomst uw klanten de mogelijkheid te bieden de handen te desinfecteren hebben wij deze zuil ontwikkeld. Vriendelijk vormgegeven zuil voorzien van Satino Black of Satino Smart dispenser. Geheel uitgevoerd in berkenmultiplex voorzien van wit laminaat afwerking. De zuil is degelijk en stabiel. Optioneel te voorzien van protocol en/of bedrijfslogo in de vorm van een plakfolie (zie voorbeeld foto's van de Weststrate varianten). De zuil is geplaatst op een voetplaat van 60cmx50cm. De totale hoogte is 160cm.

Desinfectiezuil

Wilma en Erwin helpen u graag!  Bel 0118-630031 of mail Erwin erwin.dekker@weststrate.nl  Bel 06-21116601 of mail Wilma wilma.willemstijn@weststrate.nl

Verkrijgbaarheid facilitaire artikelen

De verspreiding van het coronavirus heeft ook bij onze leveranciers gezorgd voor vertragingen in productie en transport van goederen naar Nederland. Dit heeft direct tot gevolg dat we te maken hebben met beperkte voorraden binnen het assortiment van persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiëne artikelen. Vanaf de eerste dag doen we er alles aan om de voorraden op peil te houden, enkele producten zijn weer voorradig. Wilt u deze producten bestellen? Neem dan altijd even telefonisch contact met ons op via 0118 - 63 00 00 voordat u uw bestelling en betaling afrond zodat u zeker weet dat u de juiste artikelen kunt inzetten.

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 298 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm