Nieuws

ISE beurs als inspiratiebron voor audio en visuele oplossingen

12-02-2018 - Auteur: Ilona Steffens

Afgelopen week vond de ISE (Integrated Systems Europe) plaats in de RAI in Amsterdam: Dé beurs op het gebied van audio en visuele systemen, een uitgelezen kans voor Weststrate om te zien wat verschillende fabrikanten en leveranciers dit jaar in petto hebben. De ISE is de grootste AV beurs ter wereld en dat is te merken: de eindeloze hallen zijn gevuld met tientallen aanbieders van de nieuwste schermen en geluidsinstallaties. Van gekromde schermen tot transparante schermen en van 4K projectoren tot de nieuwste (interactieve) whiteboards, op de ISE beurs is alles te vinden!

LED schermen & Ultra scherpe projectoren
Op de beurs worden reusachtige (outdoor)schermen gedemonstreerd met de maximale helderheid, daardoor is een zonnebril beslist geen overbodige luxe! Verschillende fabrikanten en leveranciers laten hun paradepaardjes zien. Zo liet Optoma zijn nieuwe lijn LED schermen zien. Een prachtige lijn met heldere LED schermen, ideaal voor in vergaderruimtes, ontvangsthallen of andere grote ruimtes waarin een groot scherm gewenst is. Naast de LED schermen maakte Optoma indruk met zijn 4K UHD projectoren. Deze ultra scherpe projectoren zorgen met heldere kleuren voor een perfecte projectie. Ideaal voor tijdens presentaties of voor de inrichting van een showroom!

De Samsung Flip
Samsung heeft dit jaar een prachtig product gelanceerd: de Samsung Flip. Dit draaibare scherm is perfect voor in vergader- of brainstormruimtes. Het scherm is te gebruiken voor mooie presentaties of brainstormsessies, schrijven op dit interactieve scherm voelt haast hetzelfde als op papier. Omdat het scherm verrijdbaar is kan iedere ruimte in een mum van tijd worden omgetoverd tot vergaderruimte.

Frameless Whiteboards
Een ander bedrijf dat producten biedt voor vergaderruimtes is Smit Visual. De whiteboard panelen van Smit Visual zijn zo bijzonder omdat ze zonder frame gemaakt kunnen worden. Hierdoor kan de vorm van de whiteboard panelen precies zo gemaakt worden zoals jij het wilt. Dat zorgt voor een bijzonder whiteboard dat opvalt en precies aansluit bij de gewenste sfeer in het interieur!

Audio visuele oplossingen op maat
De ISE bood ontzettend veel inspiratie voor verschillende audio en visuele oplossingen voor vergaderruimtes, showrooms, winkels of andere ruimtes! Benieuwd naar de mogelijkheden van deze producten voor uw projecten? Bekijk ons portfolio en neem contact op met één van onze specialisten!

Interesse in een offerte op maat?

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst / Accountmanager audiovisuele apparatuur

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm