Nieuws

Navigator bonus pack kopieerpapier is weer binnen!

18-09-2019 - Auteur: Petra Jeras

Het bonuspack van Navigator is weer binnen, profiteer snel voordat de voorraad op is!

Nu in elk pak Navigator kopieerpapier geen 500 maar 550 vel = 10% gratis!

Navigator A4 80 grams kopieerpapier
De gecertificeerde prestatie van Navigator betekent dat er eens per 10.000 vellen een storing optreedt, in vergelijking tot 5 storingen bij ander papier. Navigator heeft een verbeterd oppervlak ontwikkeld dat uitstekende afdrukkwaliteit biedt. Door de toneradhesie en -absorptie te verbeteren, maximaliseert Navigator de afdrukresultaten. Met dezelfde cartridge kunt u dus meer vellen afdrukken. Navigator is 100% gegarandeerd te gebruiken in alle printers en kopieermachines en voor elk soort document.

Eigenschappen
* Navigator Universal is een prachtige universele hoogwitte papierkwaliteit en wordt geproduceerd met behulp van de nieuwste technologie op gebied van papierproductie.
* Het kopieerpapier bestaat uit 100% Eucalyptus Globulus- vezel, waardoor het papier de perfecte eigenschappen heeft, zoals extra opdikking, betere opaciteit en een uitstekende vlakliggendheid.
* Navigator is houtvrij elementair chloorvrij hoogwit xerografie papier.
* Dit papier heeft een witheid van CIE169 en is uitermate geschikt voor laser- en inkjetprinting en colourcopiers.
* Daarnaast is het kopieerpapier FSC & Europese bloem gecertificeerd.
* Bovendien voldoet het aan de houdbaarheidsnorm ISO9706.

Navigator is het toonaangevende merk voor premium kantoorpapier. Het merk biedt diverse oplossingen aan voor elke afdruktoepassing. Het kopieerpapier van Navigator levert betere prestaties en is gegarandeerd 99,99% storingsvrij. Daarnaast levert het een hogere afdrukkwaliteit op - Witter, vloeiender en dikker. Meer levendige kleuren en intense zwarttinten. Verder resulteert het gebruik van Navigator kopieerpapier in lagere kosten per afgedrukte pagina, minder onderhoudskosten, minder tonerverbruik en minder vastgelopen papier.

 

Ilona helpt u bij al uw vragen over kopieerpapier, ook voor andere kantoorartikelen bent u bij haar aan het juiste adres!

Onze specialist kantoorartikelen

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst Alles voor Kantoor

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.4 / 10 - 297 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm