Nieuws

Nieuwe datum Empack 2021 - 8&9 september!

26-02-2020 - Auteur: Petra Jeras

Update : 

De komende editie van verpakkingsbeurs Empack is vanwege het coronavirus verplaatst naar 8&9 september 2021 in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch. 


Weststrate presenteert innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen op de Empack 2021!

Weststrate op de Empack 2021, het event over de toekomst van verpakkingstechnologie

Op 8 en 9 september staan we op de Empack in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch om bezoekers kennis te laten maken met diverse innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen. Dit jaar ligt de focus op recyclebare stazakken, presentatiekoffers, verzenddozen en draagtassen.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn om ook uw product te voorzien van een op maat gemaakte verpakking.

Op maat ontzorgen
We hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van verpakkingen op maat en we ontzorgen de klant in het volledige proces. Van concept tot realisatie en aflevering op locatie.

Een innovatieve maatverpakking die te zien is op onze stand is de presentatiekoffer voor een internationale producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen. Deze unieke koffer is door Weststrate ontwikkeld en wordt door medewerkers van een sociale werkplaats compleet op onze locatie geassembleerd.

Daarnaast presenteert Weststrate een volledig recyclebare stazak, een duurzame oplossing om op professionele wijze producten staand te presenteren. Ook zijn er op de stand diverse duurzame draagtassen die door een speciale techniek op een efficiëntere manier geproduceerd kunnen worden.

Ontmoet Weststrate op stand 1C100

We nodigen u van harte uit om persoonlijk kennis te komen maken met de specialisten op stand 1C100. Via deze link kunt u eenvoudig uw ticket aanvragen. Mocht het toch niet lukken stuur ons even een mailtje via info@weststrate.nl of bel ons 0118-630000 dan sturen we uw ticket op.

 

Impressie stand dit jaar

Impressie Empack 2019

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm