Nieuws

Brother heeft een primeur in de printerwereld!

27-06-2018 - Auteur: Ilona Steffens

Met de introductie van de MFC-L9570CDWMT heeft Brother een printer gelanceerd die over 5 papierladen beschikt! De zakelijke all-in-one kleurenlaserprinter is speciaal ontwikkeld voor kantoren die hoge printvolumes moeten verwerken. De vijf lades zorgen ervoor dat er verschillende papiersoorten op hoog volume verwerkt kunnen worden.

Veel zakelijke printers beschikken over drie en in sommige gevallen vier lades. Dat betekent dat er een keuze gemaakt moet worden: of besparen op de papiercapaciteit, of besparen op het aantal verschillende papiersoorten. Met de vijf lades zijn deze problemen weg. Er kunnen verschillende papiersoorten in de printer gelegd worden, onder hoge capaciteit. Door de totale papiercapaciteit van meer dan 2000 vel hoeft de printer maar zeer zelden bijgevuld te worden. Dat zorgt ervoor dat de printer efficiënter ingezet kan worden binnen het kantoor.

De printer beschikt naast de grote papierlades over indrukwekkende print- en scansnelheden. Met het overzichtelijke touchscreen display is de bediening van apparaat voor iedereen gemakkelijk.

De cijfers van de Brother MFC-L9570CDWMT spreken voor zichzelf:

  • Afdruksnelheid 31 pagina’s per minuut
  • Een LCD touchscreen van 17.6 cm
  • USB, bekabelde of draadloze netwerkaansluitingen
  • Totale papiercapaciteit van 2380
  • 5 papierladen 4x 520 vel 1x 250 vel
  • Universele papierinvoer voor 50 vel
  • Automatische documentinvoer voor 80 pagina’s

Daarnaast beschikt deze bijzondere printer ook nog over geavanceerde scanfuncties en kan de printer aangesloten worden op het Microsoft SharePoint.

Wil je meer weten over deze of andere printers van Brother neem even contact met me op!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm