Nieuws

The Navigator Company scoort hoog op lijst klimaatverandering

30-01-2019 - Auteur: Petra Jeras

The Navigator Company, het bedrijf achter Navigator papier zet zich al jaren in om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en waterbronnen en bossen te beschermen. Door deze inzet is The Navigator Company nu door CDP* beoordeeld als wereldwijde leider op het gebied van milieubescherming. De internationale non-profit organisatie CDP stimuleert bedrijven en overheden om actie te ondernemen en zo te bouwen aan een duurzame economie.

Navigator wordt wereldwijd gezien als het toonaangevende merk voor premium kantoorpapier. Het biedt een grote variatie aan oplossingen voor elke afdruktoepassing. Het papier biedt betere prestaties en is gegarandeerd 99,99% storingsvrij. In onze showroom bieden we leuke give-aways aan bij aanschaf van Navigator kopieerpapier.

De ranking van The Navigator Company CDP is heel erg bijzonder Navigator slechts een van de vijf bedrijven wereldwijd in de sector pulp, papier en bos is die de lijst heeft gehaald. Daarnaast is Navigator ook nog eens het enige bedrijf uit Portugal dat op de lijst staat.

* De eerder als Carbon Disclosure Project aangeduide organisatie ging in 2000 in het Verenigd Koninkrijk van start. CDP ondersteunt een uniek wereldwijd systeem waarbij ondernemingen en steden belangrijke milieugegevens meten, openbaar maken, beheren en delen.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm