Nieuws

Whiteboardproducent Smit Visual viert 40 jaar vakmanschap!

18-04-2018 - Auteur: Chris Seghers

Smit Visual bestaat 40 jaar. Al die tijd produceert het Nederlandse bedrijf whiteboards, prikborden en andere presentatiemiddelen lokaal in eigen land. Daardoor staat het Smit Visual bekend om de hoogste kwaliteitstandaard en flexibiliteit in maatwerk. Om dit jubileum te vieren ontvang je tot en met 31 mei 2018 10% korting op alle Smit Visual producten die wij aanbieden!

 

Van kippenschuur naar internationaalbedrijf
Het begon allemaal in 1978 met ‘de ouwe Smit’, zoals de vader van de huidige eigenaar Peter Smit wordt genoemd, die een eigen productielijn van whiteboards begon in zijn kippenschuur in Waalre. In 40 jaar tijd is Smit Visual uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationaalbedrijf met uitlevering naar meer dan 50 landen wereldwijd. Smit Visual viert het 40-jarig jubileum met een tijdelijke kortingsactie. Bij Weststrate, dealer van Smit Visual, worden whiteboards, prikborden en andere presentatiemiddelen tot en met 31 mei aangeboden met 10% korting.

Made in Holland
De productie van visuele presentatie- en communicatiemiddelen, zoals whiteboards, prikborden, schoolborden en interactieve bordsystemen, vindt nog steeds volledig in Nederland plaats. Smit Visual kiest er bewust voor om onderdeel te zijn van de Nederlandse maakindustrie. Daardoor kan de whiteboard producent een hoge kwaliteitstandaard en gunstige arbeidsomstandigheden waarborgen. Bovendien levert de productie in Nederland nog meer voordelen op.

Vakmanschap
Doordat Smit Visual alles in eigen hand heeft, staat het bedrijf bekend om zijn uitstekende vakmanschap. Op maat gemaakte whiteboards, zelfbedachte of afwijkende vormen, persoonlijke bedrukking, noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of Smit Visual maakt het. Daarbij is Smit Visual de enige whiteboard leverancier die met een eigen team montage op locatie aanbieden.

Groene toekomst
Smit Visual maakt zich klaar voor de toekomst. Een groene toekomst waarin ze zich aan de bovenkant van de duurzaamheidsnormen bevinden. Hiermee laat het bedrijf zien voorop te willen lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Eigenaar Peter Smit verwacht in 5 jaar volledig circulair te ondernemen.

Kortingsactie
Smit Visual viert het jubileum met een tijdelijke kortingsactie. Bij Weststrate, dealer van Smit Visual, worden whiteboards, prikborden en andere presentatiemiddelen de komende tijd tegen scherpe prijzen aangeboden. Tot en met 31 mei 2018 ontvang je 10% korting op alle Smit Visual producten die wij aanbieden.

Interesse in een offerte op maat voor visuele presentatie- en communicatiemiddelen?

Chris Seghers

Junior Accountmanager Alles voor Kantoor

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm