Nieuws

Wooom nu bij Weststrate in de kas, heeft u deze stoel al getest?

10-09-2019 - Auteur: John Provoost

Als je Work en Room bij elkaar optelt en vervolgens alles eruit weglaat wat kenmerkend is voor traditioneel bureauwerk, dan krijg je WOOOM! Van ontwerper Jörg Bernauer een lounge stoel die behaaglijkheid, privacy perfect combineert met conventionele kantoorinrichting. In deze stoel kunt u perfect ontspannen, geconcentreerd werken met uiterst moderde functies zodat maximale efficiëntie wordt gewaarborgd.

WOOOM is verkrijgbaar in twee “grote” uitvoeringen: met en zonder ‘oren’ met een kuip in de kleuren antraciet of lichtgrijs, gefabriceerd uit deels gerecycled pet-vilt en is 100% recyclebaar.

De binnenzijde kan gestoffeerd worden in alle standaard Klöber meubelstoffen of in leer, waaronder de stof Gabriel CURA, die uit 98% “post-consumer recycled polyester“ bestaat.

De WOOOM zitschaal is gemaakt van vormvlies. Een materiaal dat dankzij zijn uitstekende technische eigenschappen tal van toepassingen biedt. Het is vervormbaar, licht, robuust, geluidsabsorberend en vormbestendig. Maar bovenal is het voor 100% re­cyclebaar. De grote WOOOM-fauteuil bestaat tegen 40% uit gebruikte po­lyestervezels. Dit gerecyclede materiaal wordt gemaakt van versnipperde PET-flessen.

De grote fauteuil met oren kan worden uitgevoerd met een dimbare led-leeslamp die is aangebracht boven de schouders en in de leuning is geïntegreerd. Tevens is er een bijpassende poef leverbaar de Ottoman.

Verder kan de fauteuil voorzien worden van een draaibaar schrijfblad, dat aan de armleuning is bevestigd.

Ook kan de fauteuil uitgevoerd worden met een ingebouwde USB2-aansluiting die ervoor zorgt dat alle gangbare electronische apparaten snel worden opgeladen.

De Klöber klimaattechnologie® zorgt voor een prettig gevoel van welbevinden. De gebruiker kan de temperatuur van zitting en rug zelf regelen.

Voor ontspanning zorgt de drie-zone-massagefunctie: vier instellingen regelen de intensiteit in het bovenste ruggedeelte, het midden van de rug en de lendenstreek.

De elektronische functies in zitting en rug worden comfortabel bediend via een app voor Android vanaf 5.0 en voor iOS vanaf versie 11.0. 

Wooom collectie

Vragen over deze stoel?

John Provoost

Senior Accountmanager

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm