Printpapier

Printpapier kopen

Van grote multinationals tot eenmanszaken: iedereen gebruikt printpapier. Goed printpapier zorgt ervoor dat je ongestoord kunt printen, ook wanneer het printvolume erg hoog is. Printpapier van lage kwaliteit kan zorgen voor storingen, en storingen in printers zijn niet alleen erg vervelend, de reparatie is vaak erg kostbaar. Als dé specialist op het gebied van kantoorartikelen raden wij daarom aan om printpapier te gebruiken van hoge kwaliteit. Het printpapier dat wij aanbieden biedt een grote variatie aan oplossingen voor elke afdruktoepassing. Het papier biedt fantastische prestaties en is gegarandeerd 99,99% storingsvrij.

Duurzaam papier

In veel bedrijven is duurzaamheid een terugkerend thema. Printpapier wordt over het algemeen gezien als een product dat niet duurzaam is, bedrijven proberen hun papiergebruik zoveel mogelijk te reduceren. Het printpapier dat wij verkopen wordt gemaakt door bedrijven die zich al jaren inzetten om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en waterbronnen en bossen te beschermen. Dit doen ze door pulp te hergebruiken.

Het printpapier dat wij aanbieden is verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen. In onderstaand overzicht ziet u welke producten wij aanbieden op het gebied van printpapier.

Neem eens contact met ons op!

Neem voor grotere hoeveelheden eens contact met ons op. We helpen u graag met het kiezen van het juiste papier en denken graag met u mee voor dé oplossingen voor uw printers!

Contact over printpapier

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst / Accountmanager audiovisuele apparatuur

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm