Eva & Kato

Projectinformatie

Zo begon het, mei 2006: “He… ik heb een paar oude kasten, zullen we een winkel beginnen…? Zo simpel als het klinkt maakten Evelien Jeras en Karin Franse het natuurlijk niet. Samen hadden ze toch echt wel een duidelijke visie over hoe ze Eva & Kato vorm wilden gaan geven. Ze begonnen in het sfeervolle tuinhuis van Evelien maar al snel bleek dat hun concept door enthousiaste reacties een iets grotere uitvalbasis nodig had.
 

Klantwens

De verhuizing naar en vestiging van Eva & Kato in Grijpskerke werd een feit toen zij de kans kregen zich te vestigen in een prachtige monumentale schuur. Inmiddels is hun bedrijf met brocante en nieuwe meubelen hier alweer 12 van de 13 jaar dat ze bestaan gevestigd. Met het openen van een nieuwe professionele locatie met vaste openingsdagen werd het ook tijd om de standaard verpakkingen die ze reeds bij Weststrate afnamen te vervangen voor naambedrukte artikelen.
 

Werkwijze

Kenmerkend voor Eva & Kato zijn de zachte pastel kleuren die zij gebruiken in hun flyers. Deze kleuren worden vaak aangevuld met een tikkeltje brons of goud en zo werd de kleur goud gekozen voor de plastic draagtassen. Bedrukt in de kleur wit en wit bedrukt met goud, een echte eyecatcher. Voor de gouden plastic tas werd gekozen om deze met een bredere blokbodem uit te voeren. Handig voor de diverse maten accessoires die ze in het assortiment hebben. De witte draagtassen werden uitgevoerd in een plastic tas met standaard bodem. Naast de plastic draagtassen werd hun verpakkingslijn aangevuld met shoppers in zowel wit als goud.
 

Resultaat

Het resultaat is een stijlvolle selectie draagtassen, uniek in zijn soort, die uitstekend passen bij de romantische brocante sfeer van Eva & Kato. 
 

Interesse in een offerte op maat?

Dominique Nijssen

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 298 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm