De Dam disposables en tafelaankleding

Projectinformatie

Strandrestaurant De Dam te Vrouwenpolder het restaurant aan zee. Heerlijk ongedwongen genieten van het schouwspel van de zee. Een hevige storm, passerende vissersbootjes, een schitterende zonsondergang aan de eindeloze horizon. Door de grote raampartijen komen de prachtigste “schilderijen” voorbij tijdens uw bezoek aan De DAM. De keuken van De DAM werkt graag aan verrassende gerechten met passie voor Zilte Zeeuwse ingrediënten. Dit doen ze samen met lokale leveranciers die de mooiste producten aan hen leveren.

Klantwens

Passie, gastvrijheid en een sterke connectie met de omgeving zijn de grootste drijfveren van De DAM. Alles wordt gedaan met het oogpunt om de gasten al het moois wat ze te bieden hebben ook echt te laten beleven. Als volwaardig restaurant bieden ze een breed assortiment gerechten en drinken aan tegen betaalbare prijzen en wat gegarandeerd verwennerij van topkwaliteit is. Bij de tafelaankleding en het serveren van het eten wil De Dam ervoor zorgen dat de met zorg gemaakte gerechten mooi gepresenteerd worden aan de gasten.

Werkwijze

Onze account manager Maikel Simonse heeft alle wensen op het gebied van tafelaankleding en overige disposables geïnventariseerd. Vervolgens hebben we samen met onze leverancier gekeken naar welke bedrukking het beste overeenkomt met de huisstijl en het interieur van het restaurant aan zee.

Resultaat

We hebben na inventarisatie Duni Art Print servetten mogen leveren. Deze servetten voelen aangenaam aan en vallen echt op door de chique uitstraling. Door stijlvol producten te bedrukken creëert u een speciale sfeer voor uw gasten. Uw professionalisme en aandacht voor details wordt zodoende extra benadrukt. Bij De Dam hebben we ook naamsbedrukte sachetto’s, bestek pochettes mogen leveren met bedrijfslogo en de tekst life is a beach in vrolijke kleuren. Ook is bij de uitlevering van de frietjes aan het loket gedacht aan een optimale beleving, op de frietzakjes is dezelfde bedrukking doorgevoerd.

 

Interesse in een offerte op maat?

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm