Shop

Vragen over Promotie en drukwerk of interesse in een offerte op maat?

Mail
Bel
Stuur bericht

Promotie en drukwerk kopen

Als je start met je bedrijf of al een tijdje opereert dan is het belangrijk om 'top of mind' te blijven. Door middelen van promotiemiddelen blijf je zichtbaar voor de (potentiële klant). Weststrate heeft tal van mogelijkheden op het gebied van promotiemiddelen, van pennen, draagtassen tot bedrukte flessen.  Ongetwijfeld wordt bij veel promotiemiddelen gedacht dat ze erg cliché zijn, een voor de hand liggende keuze. Maar wij weten dat ze hebben bewezen dat ze door al die jaren heen nog steeds gewild en gewenst zijn en nog altijd veel gebruikt worden.

 

De bedrukte pen
De bedrukte pen is altijd goed om te hebben. Iedereen heeft wel een pen nodig. Pennen zijn er in verschillende soorten maar zeker ook in uiteenlopende prijsklassen, zo is er altijd een pen die bij het imago van jouw bedrijf past. Kies een pen niet van een afbeelding maar vraag altijd een aantal samples op.

Draagtassen
Met het verbod op plastic draagtassen zijn herbruikbare draagtassen een stuk populairder geworden. Kies dus voor een tas die goed op te vouwen is en makkelijk in een handtas of jaszak past. Door je merknaam op de hebruikbare tas te laten drukken komt jouw merk ineens op plekken waar je anders nooit gezien zou worden.

USB stick of externe schijf
Een USB stick of externe schijf is een leuk promotiemiddel waar veel gebruikt van gemaakt zal worden. Omdat deze datadragers vaak informatie bevatten die de gebruiker wil bewaren zal de USB zeker niet snel weggegooid worden.

Lippenbalsem
Een lippenbalsem is een fijn artikel dat geschikt is om het hele jaar uit te geven. Dit artikel dat veel en lang gebruikt kan worden zorgt ervoor dat gebruikers zomaar meerdere malen per dag jouw merknaam in hun handen hebben.

Notitieboekjes
Een steeds populairder wordend product is het notitieboekje. Een mooi duurzaam notitieboekje (eventueel gecombineerd met een pen) is een fijn cadeau om te geven en te ontvangen. Naast de notitieboekjes maken ook veel bedrijven gebruik van bedrukte ordners. Een ordner is mooie manier om uw documentatie professioneel te overhandigen.

Bedrukte flessen
Handig en goed voor het milieu. Waterflessen bedrukt met uw logo of tekst. Een praktisch en veelgebruikt presentje!

Naast bovenstaande promotie items zijn er nog tal van andere producten mogelijk. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor je promotiemiddelen? Neem dan zeker contact op met onze specialist, we denken graag met u mee!

Lees meer

Promotie en drukwerk

Geen producten gevonden

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm