Assortiment

Palletwikkelaars

Populaire producten in Palletwikkelaars

Gratis verzending vanaf 40 euro
Levering binnen 2 werkdagen
Vakkundig advies op maat
Direct leverbaar uit eigen voorraad

Populaire merken in Palletwikkelaars

Palletwikkelaars informatie

Weststrate biedt u dé oplossing voor uw verpakkingsvraag!
Door het wereldwijde netwerk van speciaal geselecteerde fabrikanten te combineren met onze eigen specialisten, geconditioneerde magazijnen en jarenlange ervaring, levert Weststrate u altijd tegen de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Hierdoor krijgt uw product de uitstraling en bescherming die het nodig heeft!

Weststrate heeft een compleet pakket palletwikkelmachines en palletwikkelapparatuur in het assortiment. Meerdere voordelen zijn er om met een machine in plaats van met de hand uw pallets te wikkelen. Enkele hiervan zijn gebruiksgemak, tijdsbesparing, consistente en uniforme uitstraling, veiligheid medewerker, schadebeperking, klanttevredenheid, en de besparing op foliekosten.

Draaitafelwikkelaar
Voor het eenvoudig wikkelen en stabiliseren van ladingen op pallets is er de automatische foliewikkelaar. Dankzij het bedieningsgemak werkt u tijdbesparend. Behalve de uitstekende kwaliteit van de industrieel vormgegeven wikkelaar, kenmerkt deze machine zich door zijn aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Een wikkelaar die u zelf kunt installeren en in bedrijf kunt nemen. Drie verschillende machines in ons assortiment, variërend van eenvoudige besturing tot uitgebreide menu besturing met touch screen. Deze machines verpakken uw producten stofvrij, wind- en/of regendicht.

Maximaal 25 tot 30 pallets per uur

Eenvoudige besturing en uitgebreid menu met touch screen
Mechanisch rek tot aangedreven voorrek max. 300%

Plug & play

Tevens versie met automatisch folie doorprik systeem

24/7 service dienst
Armwikkelaar
De mogelijkheid om deze semi-automatische folie wikkelaar op iedere gewenste werkplek te plaatsen, maakt deze machine uniek. De wikkelaar kan aan een vaste staander, kolom of aan de muur gemonteerd worden. Pallets kunnen direct op de werkvloer geplaatst worden waardoor deze uitermate geschikt is voor het wikkelen en stabiliseren van zeer fragiele, maar ook extreem zware ladingen.

Maximaal 25 pallets per uur

Uitgebreide menu besturing met touch screen
Aangedreven voorrek max. 300%
Klantspecifiek

24/7 service dienst

Bovengenoemde gegevens zijn gebaseerd op standaard producten. Speciale volautomatsiche uitvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.
Naast de wikkelaars levert en adviseert Weststrate vanzelfsprekend ook de folie voor deze machines.

Aan de hand van uw klantspecifieke wensen willen wij u graag een vrijblijvend advies geven om zo samen met u tot de perfecte oplossing te komen.
© 2017 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 267 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes
Om Weststrate goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid
Sluiten