Shop

Vragen over Stretchfolie handrollen of interesse in een offerte op maat?

Mail
Bel
Stuur bericht

Stretchfolie handrollen kopen

Stabiliseer en vervoer uw pallets eenvoudig en snel, koop stretchfolie handrollen bij Weststrate

Stabiele pallets zijn essentieel voor veilig en efficiënt transport van uw producten. Stretchfolie handrollen, ook wel wikkelfolie, rekfolie of sealfolie genoemd, zijn één van de meest gebruikte folies in magazijnen. U koopt stretchfolie voor het opbouwen van palletladingen. Daarnaast koopt u stretchfolie handrollen ook voor het bundelen van goederen. Wij leveren rekfolie is meerdere kleuren. U kunt stretchfolie zowel in transparant, rood, wit of zwart kopen. De stretchfolie kunt u eenvoudig bedienen en u kunt uw pallets snel beschermen. Door stretchfolie bij Weststrate te kopen, kunt u uw pallets met goederen eenvoudig en efficiënt vervoeren. Bij Weststrate koopt u stretchfolie in diverse formaten en rollengtes. De stretchfolie beschermt uw pallets onder meer tegen vocht, lichtinwerking en vuil.

Dikte stretchfolie

Er zijn diverse dikten stretchfolie beschikbaar. Voor ladingen onder de 400 kg is het gebruikelijk om stretchfolie met een dikte van 17 micron aan te houden. De dikte van 23 micron is bijvoorbeeld eerder voor ladingen van 1000 kg. Daarnaast kan de dikkere stretchfolie ook eerder gebruikt worden als de lading onregelmatige vormen bevat of gewoonweg heel zwaar is. 

Koop stretchfolie handrollen bij Weststrate gemakkelijk online

Wanneer u stretchfolie machinerollen voor 14.00 uur bestelt dan streven wij ernaar alle voorradige artikelen op dezelfde dag nog te verzenden. Wilt u weten welke soort stretchfolie u het beste kunt kopen of heeft u een specifieke verpakkingsvraag? U mag altijd contact opnemen met een van onze accountmanagers voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen.

Stretchfolie handrollen

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm