Wc rolhouder kopen

Bij iedere toiletinrichting is hij onmisbaar: de wc rolhouder. Een wc rolhouder zorgt ervoor dat een openbaar toilet een nette uitstraling krijgt. Een wc rolhouder zorgt ervoor dat de wc rollen netjes opgehangen worden. Zo is er voor elke bezoeker voldoende toiletpapier aanwezig. Wij leveren als facilitair specialist diverse soorten van de wc rolhouder. Zo zijn we leverancier van het merk Satino Black. Satino Black is een merk dat Cradle to Cradle gecertificeerd toiletpapier maakt. Dit bijzondere papier is dus niet alleen voordelig, maar ook goed in te zetten voor bedrijven die duurzaam te werk gaan.

De wc rolhouders van Satino hebben een modern, stijlvol en compact design. Door het design hebben de wc rolhouders een hoge capaciteit en een lage bijvulfrequentie. Het design zorgt er bovendien ook voor dat de houders goed schoon te houden zijn. Hierdoor worden de houders ingezet in heel veel toiletten. Bij scholen, ziekenhuizen, restaurants en hotels; overal zijn de houders van Satino te vinden.

Omdat wij leverancier zijn van Satino bieden we bruikleencontracten aan. Op deze manier geniet u voor de laagste prijs van een Satino toiletinrichting. Zo heeft u altijd voldoende toiletpapier in huis voor uw gasten of klanten!

Neem voor een volledige toiletinrichting eens contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden en denken met u mee voor een oplossing op maat.

wc rolhouder kopen

Erwin Dekker

Verkoop binnendienst

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm