Webwinkel Vakdagen 23 & 24 januari 2019

Op 23 & 24 januari staan we weer op de Webwinkel Vakdagen in de jaarbeurs in Utrecht om bezoekers kennis te laten maken met onze innovatieve verpakkingsoplossingen. De Webwinkel Vakdagen zijn hét nummer 1 e-commerce event van de Benelux! We zijn elk jaar aanwezig bij dit fantastische evenement en ook dit jaar willen we weer zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met onze innovatieve verpakkingsoplossingen.

Weststrate dé veelzijdige specialist
Tijdens de Webwinkel Vakdagen presenteren wij mooie referenties en innovatieve verpakkingsoplossingen op het gebied van webshops en e-commerce. Op onze stand zijn genoeg verpakkingsspecialisten aanwezig, zodat u de kans krijgt om uw verpakkingsvraagstuk te bespreken. Voor een goed advies, verpakkingsinnovaties of andere handige ideeën voor uw (verzend)verpakking zit u bij ons helemaal goed!

Webwinkel Vakdagen
Voor de dertiende keer vinden op 23 & 24 januari 2019 de Webwinkel Vakdagen plaats. Op deze beurs staat e-commerce centraal. Met inmiddels 12 edities achter de rug zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot het belangrijkste e-commerce evenement van de Benelux. Ook dit jaar zullen diverse interessante sprekers, relevante thema's en vele exposanten de ruimte krijgen op de beurs. Er zijn op de beurs maar liefst 11 lezingenzalen te bezoeken. In elke zaal wordt een relevant thema behandeld. Tijdens deze lezingen worden actuele cases behandeld en praktische tips gegeven. Verder zal er 1 grote keynote zaal zijn waar de meest vooraanstaande sprekers een lezing zullen geven.

Waar kunt u ons vinden op de Webwinkel Vakdagen?
Tijdens de Webwinkel Vakdagen vindt u Weststrate bij stand 203.

Komt u ook?
Bent u benieuwd naar de Webwinkel Vakdagen en wat Weststrate allemaal te bieden heeft? Meld u dan gratis aan via webwinkelvakdagen.nl en kom kijken bij onze stand! Na aanmelding is een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen gratis.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm