Zeepdispenser kopen

Een zeepdispenser mag in geen enkel toilet ontbreken. Of het nu gaat om een toilet in een horeca gelegenheid, een kantoor of op een camping: een zeepdispenser zorgt ervoor dat toiletbezoekers met schone handen naar buiten gaan. Wij leveren als facilitair specialist zeepdispensers aan diverse instellingen zoals kantoren, scholengemeenschappen, hotels, restaurants, cafés, ziekenhuizen en campings.

Duurzame Zeepdispenser

Een zeepdispenser die wij aanraden is een zeepdispenser van het merk Satino Black. Satino is een merk dat zich volledig richt op duurzaamheid. De hoogwaardige zeepdispensers van Satino hebben een prachtig design dat past in elke omgeving. De zeepdispenser van Satino zijn erg zuinig en dus economisch erg verantwoord. De Satino Black dispenser is eenvoudig bij te vullen en schoon te houden door het slimme design. De zeepdispenser is zo ontworpen dat er verschillende vullingen in passen. Hierdoor is de Satino dispenser geschikt voor handzeep, foamgel of alcoholgel. De zeep die in de dispensers gaat is Cradle to Cradle gecertificeerd. Dat betekent dat de zeep van Satino bij uitstek geschikt is voor bedrijven die zich in zetten voor een duurzame bedrijfsvoering.

Kopen of bruikleen

Bij Weststrate willen we onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Zo is het bij ons mogelijk om een bruikleencontract op te stellen voor de Satino Black dispenser en dus ook de zeepdispenser. Bij het bruikleencontract zorgen wij ervoor dat een kosteloze zeepdispenser opgehangen wordt. De vulling voor de zeepdispenser kan op afroep basis bij ons worden afgenomen. Zo weet je zeker dat je nooit meer een lege zeepdispenser hebt. 

Neem voor een volledige toiletinrichting eens contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden en denken met u mee voor een oplossing op maat.

Neem contact met ons op!

Erwin Dekker

Verkoop binnendienst

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm