Draagtassen

Draagtassen

Een tas die graag gebruikt en hergebruikt wordt is de ideale reclame voor ieder bedrijf. Op een drukke shop dag wil je dat juist jouw tas opvalt in het straatbeeld. Wanneer je kiest voor een handige, functionele én mooie tas zullen klanten eerder jouw tas gebruiken om producten van andere winkels bij te doen dan andersom. Ook is het een perfect gift item om toe te voegen bij je webshop verzending.

Bekijk direct al onze onbedrukte draagtassen via onderstaande categorieën. Heeft u interesse in gepersonaliseerde draagtassen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Onbedrukt/Bedrukt
Eigen designers/specialisten
Maatwerk
Duurzame producten

Specialisten draagtassen

Onze eigen specialisten staan je graag te woord om ook voor jouw organisatie de juiste draagtassen in te zetten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Van diverse materiaalsoorten tot diverse maten en van onbedrukt tot maatwerk bedrukking. We nodigen je graag uit in onze showroom of komen bij je langs op locatie op jouw wensen te inventariseren.

Dominique Nijssen

Accountmanager verpakkingen
06 31 91 23 05

Marina Bruijnzeel

Verkoop Binnendienst
0118 63 00 33

Speciale diensten en maatwerk

Naast onze reguliere webshop artikelen hebben we een breed scala aan speciale diensten en maatwerk op het gebied van draagtassen.

Keuzehulp draagtassen

Over draagtassen valt veel te vertellen. In onze keuzehulp lichten we producten en diverse onderwerpen uit. Lees hier meer over de verschillende aspecten van draagtassen.

Contact opnemen over draagtassen

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm