Klantenservice

Weststrate showroom
Herculesweg 37
4338 PL Middelburg

T - 0118 63 00 00
F - 0118 63 00 19
E - info@weststrate.nl

Openingstijden

Weststrate
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:00

Zakelijke gegevens
Weststrate B.V.
Btw-nummer NL8653.80.363B01
KvK-nummer 90.62.02.32

Financiële gegevens
IBAN: NL94RABO0191649120
BIC: RABONL2U

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij hebben een rubriek met veelgestelde vragen. Klik hier om deze te bekijken.
Kom eens langs in onze showroom, deze is vandaag gesloten.
Bel ons op 0118 63 00 00 direct contact  
Stuur een mail naar info@weststrate.nl antwoord binnen 1 werkdag
WhatsApp naar 06-52556242 antwoord binnen 1 werkdag  

Veelgestelde vragen

Alle categorieën
Account
Betaling
Bezorging
SUP

Wanneer u er voor kiest om producten direct in onze showroom te kopen of uw bestelling in de showroom af te halen kunt u er voor kiezen om met pin of contant te betalen.

Online betalen is mogelijk op één van de volgende manieren:

Online betalen

Wanneer u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kunt u betalen met iDEAL. Dit is de snelste en eenvoudigste manier van betalen op het internet. Wanneer u voor iDEAL kiest wordt u tijdens het afronden van uw bestelling doorgestuurd naar de internetbankier omgeving van uw eigen bank. U hoeft zich dus niet te registreren en geen bestanden te downloaden. Onze belgische klanten kunnen online via Bancontact betalen.

Credit card

We accepteren Master en Visacard creditcard betalingen.

Vooraf overmaken

Na definitieve verwerking van de order in ons systeem ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Het totaalbedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer IBAN: NL94RABO0191649120 (BIC: RABONL2U) ten name van Weststrate onder vermelding van het factuurnummer.

Op rekening

(mits deze betaalafspraak reeds is gemaakt)

Voor het bezorgen is de franco grenswaarde voor zendingen in Nederland en België bepaald op € 40 excl. BTW. Bij bestellingen onder dit bedrag wordt € 7,40 excl. BTW orderkosten in rekening gebracht voor het bezorgen in Nederland en België. Voor het bezorgen van pakketten onder de 10 kg. in Duitsland, Frankrijk en Luxemburg wordt een bedrag van € 10,70 excl. BTW in rekening gebracht. Bezorging in een ander land of zwaardere zendingen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@weststrate.nl.

Het merendeel van onze producten hebben we op voorraad en wordt de volgende werkdag geleverd. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst op onze website, krijgt u een orderbevestiging vanuit ons ERP systeem (pdf bestand) in uw mailbox waarop de leverdatum staat aangegeven. We zijn bezig een track & trace systeem in de toekomst te implementeren.

De facturatie vindt 1x per week op de vrijdag plaats.

Bovenaan in het inlogscherm heeft u de optie wachtwoord vergeten te selecteren. U krijgt een link via de mail toegezonden, deze kunt u vervolgens opnieuw instellen.

Bent u niet tevreden met het product, heeft u het verkeerde product ontvangen of is het ontvangen product beschadigd? U kunt uw bestelling gratis retourneren. Op de pagina Retourneren leest u hoe.

Team van specialisten

Voor iedere divisie hebben we een team van deskundige en ervaren specialisten, een combinatie van accountmanagers en medewerkers op de verkoop binnendienst. Onze accountmanagers maken graag kennis in een persoonlijk gesprek. Op hun persoonlijke pagina's stellen zij zich graag aan u voor.

Hieronder zijn de contactgegevens van de diverse afdelingen te vinden. De verkoopafdelingen op het gebied van verpakkingen, alles voor kantoor en facilitair zijn te bereiken via hun rechtstreekse (mobiele) nummers en e-mailadressen, te vinden op de specialisten pagina.

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm