Erwin Dekker

Verkoop binnendienst

Mail
Bel
Stuur bericht

Mijn naam is Erwin Dekker. Na mijn opleiding ‘junior accountmanagement’ ben ik begin 2016 in dienst gekomen bij Weststrate. Naast mijn werk bij Weststrate volg ik een (deeltijd)opleiding commerciële economie aan de Avans Hogeschool te Breda. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op één van de Zeeuwse stranden om te vissen of om op zee te kitesurfen. 

Bij Weststrate ben ik begonnen als binnendienstmedewerker verkoop van de productgroep verpakkingen. Inmiddels vervul ik de functie van accountmanager gecombineerd met de verkoopbinnendienst van de productgroep facilitair. Door deze combi functie kan ik snel schakelen waardoor we flexibele totaaloplossingen kunnen bieden. Mijn specialisme ligt bij facilitaire inrichtingen en disposables. Ik hecht veel waarde aan het geven van een goed en eerlijk advies en het opbouwen van een fijne relatie.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen op het gebied van facilitaire producten? Graag nodig ik u uit om in onze vernieuwde showroom onder het genot van een kop koffie inspiratie op te doen tussen de reeds gerealiseerde projecten. Neem gerust contact op voor een kennismaking. 
 

Diensten en maatwerk door Erwin Dekker

Satino by Wepa Toiletinrichting

24-02-2020 - Erwin Dekker
Of het nu gaat om toiletruimtes met grote of kleine aantallen bezoekers, wij hebben met de Satino by Wepa en Black Satino de ideale toiletinrichting.
Lees meer
Alle diensten en maatwerk van Erwin Dekker

Keuzehulp door Erwin Dekker

Kies voor een 'nieuw' toilet en realiseer dit in slechts 3 stappen

11-11-2019 - Erwin Dekker
Het toilet, het lijkt de meest oninteressante ruimte van je bedrijf of winkel maar niets is minder waar. De sanitaire voorzieningen zijn vaak de meest bezochte plek door bezoekers en is een ruimte die het gevoel geeft het dichtst in je persoonlijke ruimte te komen. Eerder schreven we daarom al over de basisprincipes waaraan je toiletinrichting zou moeten voldoen. In deze keuzehulp laten we zien hoe je in 3 stappen een perfecte sanitaire voorziening kunt creëren .
Lees meer

Toilet inrichten voor bedrijven: waar moet je op letten?

13-09-2018 - Erwin Dekker
Een toilet inrichten bij bedrijven, waar moet je op letten? Lees hier meer over de toiletinrichting voor bedrijven.
Lees meer
Alle keuzehulp van Erwin Dekker

Nieuwsberichten van Erwin Dekker

Buttler kiest voor Satino Black toiletpapier

27-11-2019 - Erwin Dekker
De eigenaren van Buttler toiletpapier spray hebben voor Satino Black toiletpapier gekozen voor in hun gift sets. Lees hier het gehele verhaal ....
Lees meer

5 mei: Wereldwijde aandacht voor handhygiëne

30-04-2018 - Erwin Dekker
Goede handhygiëne is essentieel, vooral in de zorg. Gebruik van hygiëne & desinfectie producten dragen bij aan een goede basis voor infectiepreventie.
Lees meer

Waarom u nooit een handdroger zou moeten gebruiken

19-02-2018 - Erwin Dekker
U kent ze wel: handdrogers waarmee u uw handen fijn kunt afdrogen na een bezoekje aan een openbaar toilet. Maar deze blijken minder hygiënisch dan gedacht.
Lees meer
Alle nieuwsberichten van Erwin Dekker
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 298 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm