BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
Erwin Dekker
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Neem contact op met Erwin Dekker onze verkoop binnendienst.

Mijn naam is Erwin Dekker. Na mijn opleiding ‘junior accountmanagement’ ben ik begin 2016 in dienst gekomen bij Weststrate. Recent heb ik mijn (deeltijd)opleiding commerciële economie aan de Avans Hogeschool Breda afgerond.

Bij Weststrate ben ik begonnen als binnendienstmedewerker verkoop van de productgroep verpakkingen. Inmiddels vervul ik de functie van accountmanager gecombineerd met de verkoopbinnendienst van de productgroep facilitair. Door deze combi functie kan ik snel schakelen waardoor we flexibele totaaloplossingen kunnen bieden. Mijn specialisme ligt bij facilitaire inrichtingen en disposables. Ik hecht veel waarde aan het geven van een goed en eerlijk advies en het opbouwen van een fijne relatie.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen op het gebied van facilitaire producten? Graag nodig ik u uit om in onze vernieuwde showroom onder het genot van een kop koffie inspiratie op te doen tussen de reeds gerealiseerde projecten. Neem gerust contact op voor een kennismaking. 
 

Projecten door Erwin Dekker

HZ - University of Applied Sciences

25-03-2021 - Erwin Dekker

Facilitaire dispensers en afvalverwerking in optima forma

Alle projecten van Erwin Dekker
Alle diensten en maatwerk van Erwin Dekker

Keuzehulp door Erwin Dekker

Kies voor een 'nieuw' toilet en realiseer dit in slechts 3 stappen

11-11-2019 - Erwin Dekker
Het toilet, het lijkt de meest oninteressante ruimte van je bedrijf of winkel maar niets is minder waar. De sanitaire voorzieningen zijn vaak de meest bezochte plek door bezoekers en is een ruimte die het gevoel geeft het dichtst in je persoonlijke ruimte te komen. Eerder schreven we daarom al over de basisprincipes waaraan je toiletinrichting zou moeten voldoen. In deze keuzehulp laten we zien hoe je in 3 stappen een perfecte sanitaire voorziening kunt creëren .

Hoe kan ik mijn afval scheiden?

06-06-2019 - Erwin Dekker
Het goede nieuws is dat veel afval en daarmee verpakkingen kunnen worden hergebruikt, mits dit goed gescheiden wordt.
Alle keuzehulp van Erwin Dekker
Alle nieuwsberichten van Erwin Dekker