Erwin Dekker

Commercieel medewerker

Mail
Bel
Stuur bericht

Mijn naam is Erwin Dekker, 22 jaar oud. Na mijn opleiding ‘junior accountmanagement’ ben ik begin 2016 in dienst gekomen bij Weststrate. Naast mijn werk bij Weststrate volg ik een (deeltijd)opleiding commerciële economie aan de Avans Hogeschool te Breda. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op één van de Zeeuwse stranden om te vissen of om op zee te kitesurfen. 

Bij Weststrate ben ik begonnen als binnendienstmedewerker verkoop van de productgroep verpakkingen. Inmiddels vervul ik de functie van accountmanager gecombineerd met de verkoopbinnendienst van de productgroep facilitair. Door deze combi functie kan ik snel schakelen waardoor we flexibele totaaloplossingen kunnen bieden. Mijn specialisme ligt bij facilitaire inrichtingen en disposables. Ik hecht veel waarde aan het geven van een goed en eerlijk advies en het opbouwen van een fijne relatie.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen op het gebied van facilitaire producten? Graag nodig ik u uit om in onze vernieuwde showroom onder het genot van een kop koffie inspiratie op te doen tussen de reeds gerealiseerde projecten. Neem gerust contact op voor een kennismaking. 
 

© 2019 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 281 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes
Om Weststrate goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm