BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
Over Ons
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Kent u dat?

  • U heeft een schitterend product ontwikkeld en zoekt een manier om het verpakken, presenteren en verzenden te combineren
  • U wilt uw kantoor inrichten, maar hebt geen tijd om uit te zoeken wat u precies nodig heeft en bij wie u dat kunt bestellen.
  • U heeft beperkte ruimte om voorraad aan te houden en zoekt een betrouwbare partner die snel en op afroep uw voorraad aanvult

Het Weststrate team kan u met al deze vragen helpen. Of het nu gaat om het aanhouden van een minimale voorraad, nieuwe kantoorinrichting, kantoorartikelen, bestaande of nieuwe verpakkingen of het leveren van medische en facilitaire producten, Weststrate is uw veelzijdige specialist. We hebben een wereldwijd netwerk van leveranciers, zo kunnen we altijd leveren wat u zoekt. En mochten we niet kunnen vinden wat u zoekt, dan gaan we voor u op zoek naar een maatwerk oplossing.

We leveren kantoorartikelen en (medische) disposables aan zorginstellingen en scholen en verzorgen de projectinrichting voor kantoren, spreekkamers, kantines, klaslokalen en audiovisuele ruimtes.

De kracht achter het succes van Weststrate is onze enthousiaste groep medewerkers die alle klanten dagelijks op hun wenken bedienen. Elke dag gaan onze collega’s met veel plezier naar hun werk. De bedrijfscultuur is informeel en dat zorgt voor een prettige werksfeer. 

BRCGS S&D gecertificeerd
50 FTE
20.000 Pallets
120.000 bezoekers
8400 relaties

In onze verschillende showrooms krijgt u een goed beeld van onze veelzijdigheid. Zo hebben we een belevingsshowroom met diverse sfeerkamers, waar het nieuwe werken, zorg- en schoolmeubilair en audiovisuele presentatiemiddelen goed tot hun recht komen. Wij denken met u mee van het idee tot aan de kleinste details in de uitwerking. Zo ontstaat de volledig ingerichte werkplek naar uw wens.
Naast de belevingsshowroom hebben wij ook nog een ruimte waar wij onze industriële verpakkingen tonen. Hier krijgt u een beeld van wat wij voor u kunnen ontwerpen en ontwikkelen. Ons team van specialisten kan u helpen met elk verpakkingsvraagstuk. Zo hebben wij laatst voor een klant een speciale verpakking ontwikkeld om naast zijn product, een fles wijn, ook twee wijnglazen mee te kunnen sturen. Deze verpakking mocht niet te groot zijn, de glazen mochten niet beschadigen en het moest gemakkelijk ingepakt en verstuurd kunnen worden. Wij hebben een oplossing geleverd die bij zijn wens past. Daarnaast kunnen wij de gehele logistiek regelen, van het kopen per container tot het leveren per doos of pakket op afroep.

BRCGS S&D gecertificeerd

Sinds januari 2023 is Weststrate BRCGS Storage & Distribution gecertificeerd. Wat betekent dat Weststrate de ontvangst, opslag en distributie van voedingsmiddelen, verpakkingen en andere artikelen voor de voedingsmiddelenindustie onder de juiste condities uitvoert. Hiermee tonen we dus aan dat we de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven volgen.

BRCGS S&D certificaat

Meer weten over onze service, voorraadbeheer en onze producten of wilt u een afspraak maken om onze showroom te bekijken? Neem dan contact met ons op via 0118-630000 of info@weststrate.nl

Bezoekadres: Herculesweg 37 4338 PL Middelburg

1