Shoppers laten bedrukken

Een visitekaartje waar al jouw winkelbezoekers mee over straat gaan lopen? Dat klinkt niet erg realistisch. Toch is dat het wel. En niet zomaar een visitekaartje, een visitekaartje van een paar decimeter groot! Kun je je er nog steeds niets bij voorstellen? Denk dan niet aan het papieren visitekaartje, maar denk aan een kunststof visitekaartje waar je spullen in mee kunt nemen. Denk aan bedrukte shoppers! Bedrukte shoppers kun je namelijk inzetten als visitekaartje voor jouw winkel of organisatie! De shopper, de naam zegt het al om te shoppen! Een handige, functionele, ruime maar bovenal duurzame stevige tas die tegen een stootje kan en lang hergebruikt kan worden. Voorheen was de shopper vooral bekend als "boodschappentas" maar inmiddels is de shopper niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een shopper wordt meermaals hergebruikt en als de shopper jouw merknaam bevat zal die door heel veel mensen gezien worden. Heeft de shopper ook nog een pakkende tekst en is je merknaam goed zichtbaar? Dan is het net alsof mensen met een visitekaartje van jouw organisatie over straat gaan!

Een leuke bijkomstigheid van deze tas is dat de mogelijkheden heel divers zijn. Shoppers kunnen in verschillende materialen geproduceerd worden. Maar ook qua afwerking zijn er leuke details en variaties mogelijk. 

Shopper tassen bedrukken is een leuke toevoeging voor tal van organisaties. Shoppers zijn leuk om weg te geven in veel situaties. Bij een aankoop, op een beurs of gewoon als attentie. Zoals eerder gezegd is een shopper een leuke manier om mensen met jouw merk rond te laten lopen. Dit kun je doen door een bedrukte shopper van hoge kwaliteit te geven. Deze zal dan vaak gebruikt worden, en zo zien steeds meer mensen jouw merk. Denk je aan een saaie, vierkante tas als je het woord shopper hoort? Dan zit je er behoorlijk naast. Er zijn namelijk bijzonder veel verschillende shoppers te verkrijgen. Verschillende formaten, met rits of zonder rits, opvouwbaar, met handvaten in een andere kleur of materiaal en natuurlijk is er ook veel variatie in kleursamenstellingen.

De bedrukte shoppers kun je verkrijgen in grote hoeveelheden, maar ook kleine oplages behoren tot de mogelijkheden bij Weststrate. Zo kunt u voor elke organisatie de juiste shoppers vinden die aansluiten bij uw doelen. Wil je een grote partij shopper bedrukken, maar heb je geen ruimte om de bedrukte tassen op te slaan? Dan heeft Weststrate de ideale oplossing: opslag van de shoppers op afroepbasis. Dit wil zeggen dat Weststrate de bedrukte shoppers in de magazijnen opslaat, wanneer je dan een partij nodig hebt komen we ze gewoon even brengen.

Er zijn nogal veel verschillen te bedenken tussen bedrukte shoppers. Zo zijn al tal van variaties te bedenken op het gebied van materialen van de bedrukte shoppers. Een bedrukte shopper is te verkrijgen in onder andere jute, canvas, katoen, recyclet materiaal of vilt. Op al deze materialen kan een bedrukking gezet worden. De bedrukte tassen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Zo zijn bedrukte postmenbags, luxe tassen of tassen met een echte leatherlook tassen die in ons portfolio voorkomen. We hebben dus een zeer uitgebreid aanbod en met onze grote ervaring weten we voor elke organisatie bedrijf of instelling een passende shopper te vinden.

De bedrukking kan een logo zijn, een tekst een afbeelding of natuurlijk een combinatie hiervan. Bedrukte shoppers komen van pas in vele organisaties, en nu niet meer overal gratis tasjes bij gegeven mogen worden kiezen meer mensen om verantwoord om te gaan met plastic en ze kiezen voor een goede, stevige shopper die ze vaker kunnen hergebruiken. Zo past een bedrukte shopper goed in een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord wil ondernemen. Niet alleen omdat de organisatie de ouderwetse plastic tasjes gedag kan zeggen, maar ook omdat de bedrukte shoppers van een ecologisch verantwoord materiaal vervaardigd kunnen worden. Wij kunnen bijvoorbeeld tassen bedrukken die gemaakt zijn van de natuurlijke stof zetmeel. Zo heb je een leuke tas, dat heel goed past in een maatschappelijk verantwoord bedrijf.

Materialen

Shoppers kunnen in verschillende materialen uitgevoerd worden, enkele voorbeelden zijn:

  • Non woven shoppers: voelen zacht aan en geeft een luxe look and feel ten opzichte van de PP woven shopper 
  • RPET shoppers: voor 80% gemaakt van gerecycled PET flessen.
  • PP woven shoppers; groot, robuust en eindeloos herbruikbaar. Vooral bekend als de boodschappentas. 
  • PP woven shoppers kunnen gemaakt worden van gerecycled PP, tot wel 80% van gerecycled materiaal behoord tot de mogelijkheden. Voordeel van deze tas is doordat het een monomateriaal is (gerecycled PP icm virgin (nieuw) PP). Hierdoor is de tas van 100% PP gemaakt, waardoor de tas 100% recyclebaar maakt daarnaast is hij qua stevigheid net zo stevig als een tas van volledig nieuwe materiaal. 
  • Jute shoppers; sterk en milieuvriendelijk. De look & feel van jute shoppers past helemaal bij het huidige modebeeld. 
  • Katoenen/canvas draagtassen; sterk en handig maar vooral ook trendy. Canvas is stevig en duurzaam en heeft een mooie lichte kleur waardoor bedrukkingen goed tot zijn recht komen.
  • Vilten draagtassen; hip en trendy stevig materiaal, de look & feel van dit materiaal is op dit moment erg gewild.

De tas van extra's

Shoppers lenen zich er uitstekend voor om extra aandacht te besteden aan details. Zo kunnen de tassen voorzien worden van bijzondere stiksels, speciale afwerkingen, eyelets en labels. Ook is het mogelijk om qua handgrepen je creativiteit de vrije loop te laten. In ons verpakkingsatelier hebben we verschillende soorten shoppers staan met stuk voor stuk bijzondere materialen, details en afwerkingen. 

Wil je meer informatie over bedrukte shoppers of andere maatwerk oplossingen met een persoonlijke bedrukking? Bekijk ons aanbod, of neem eens contact met ons op! Ook voor snelle leveringen ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen enkele weken en in sommige gevallen zelfs dagen zijn we in staat om de bedrukte shoppers te leveren. We vertellen je heel graag meer over het bedrukken van shoppers of andere producten!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm