Keuzehulp

Non woven gesealde shoppers

Wat is een non woven shopper?

Non woven is sterk, duurzaam en herbruikbaar waardoor het een perfect materiaal voor tassen is. Het wordt gemaakt uit PP vezels, door middel van een speciale techniek worden de vezels aan elkaar verbonden. Non woven voelt sterk en soepel aan en heeft een luxe uitstraling. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de tassen te voorzien van een mat of glanzend laminaat. Het laminaat geeft weer een heel andere uitstraling aan de tas en zorgt tevens voor extra stevigheid en maakt de tas spatwater dicht.

Bedrukkingsmogelijkheden non woven shoppers

Gesealde non woven shoppers kunnen geheel bedrukt worden in zowel pantone kleuren als in full colour. Door middel van zeefdruk kun je een logo of tekst in Pantone kleuren rechtstreeks op het non woven materiaal drukken. Vaak kan dit enkel op de voor-en achterzijde van de tas en geldt er een maximaal drukoppervlak. Voor een mooie all over- of fullcolour bedrukking worden de tassen door middel van diepdruk gedrukt. Bij diepdruk wordt eerst het laminaat gedrukt d.m.v. koperen cilinders, vervolgens wordt het laminaat op het non woven materiaal aangebracht.

Productieproces non woven shoppers

Na het bedrukken van het materiaal worden de tassen in elkaar gezet.

Dit kan op twee verschillende manieren : door de tassen in elkaar te stikken of sealen.

Het stikken wordt handmatig gedaan en is hetzelfde principe als naaien.

Sealen wordt machinaal gedaan, bij dit proces worden de zijkanten van de shopper aan elkaar geseald.

Voordelen gesealde non woven shoppers

Een groot voordeel van de gesealde non woven shopper is een snellere levertijd t.o.v. gestikte shoppers. De machinale verwerking zorgt ervoor dat de productie sneller gaat.

Een ander voordeel hiervan is dat de tassen prijstechnisch vaak ook interessanter zijn.

Buitenom de genoemde voordelen hebben de tassen een luxe uitstraling en zijn ze vele malen te hergebruiken als strand-, boodschappen- of als reistas. Dit maakt dat steeds meer klanten kiezen voor een gesealde shopper.

 

Bedrukkingsmogelijkheden non woven shoppers

 

Gesealde non woven shoppers zijn custom-made te bedrukken vanaf 3000 stuks.

Bij een gestikte shopper zijn er al mogelijkheden vanaf 500 stuks.

Verpakkings- & design atelier

In onze belevingsshowroom hebben wij een inspiratieatelier vol met draagtassen. Heb je geen mogelijkheden om onze locatie te bezoeken dan sturen we je graag een of meerdere samples toe. Heb je reeds een idee van hoe jouw shopper eruit moet komen te zien dan maken we graag een visual voor je. 

Onze specialisten

Voor een offerte op maat of benieuwd naar welke mogelijkheden er nog meer zijn? Onze productspecialisten staan u graag te woord.

Specialist

Dominique Nijssen

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm