BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
Jasja de Bree
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Neem contact op met Jasja de Bree onze salesmanager.

Hoi, ik ben Jasja. Met een achtergrond in de PET food markt waar een diversiteit aan verpakkingen een grote rol speelde, ben ik in 2006 als verpakkingsspecialist bij Weststrate gestart. Door de groei en het succes van Weststrate help ik nu als verkoopleider, samen met ons team van specialisten, bij het vinden van nieuwe ideeën en oplossingen in de divisies 'alle verpakkingen' en 'alles voor kantoor'. Door de flexibele organisatie te combineren met vriendelijkheid, oog voor de mens achter de klant, logistieke ontzorging en korte lijnen willen wij van iedereen een tevreden klant maken. Tel hier de forse drive om uitdagende projecten tot een succes te brengen bij op en dat maakt dat ik iedere dag weer met veel plezier aan de slag ga. Samen met het hele team proberen we de beste totaal leverancier te zijn en staan we graag tot uw beschikking!

 

Projecten door Jasja de Bree

Vitakruid

29-08-2022 - Jasja de Bree

Nieuwe verpakkingslijn voor Vitakruid

Royal Lemkes

19-01-2022 - Jasja de Bree

Weststrate ontwikkelt innovatieve plantverpakkingen samen met Royal Lemkes

Alle projecten van Jasja de Bree
Alle diensten en maatwerk van Jasja de Bree

Keuzehulp door Jasja de Bree

Waar moet je op letten bij het ontwerp van je verpakking?

17-06-2019 - Jasja de Bree
Op het gebied van verpakkingsontwerp is tegenwoordig veel mogelijk. Zowel papieren als plastic verpakkingen kunnen uiteenlopend bedrukt worden.

Waar moet je op letten bij het verpakken van voedingsmiddelen?

23-05-2019 - Jasja de Bree
Voor het verpakken van voedingsmiddelen gelden eisen en richtlijnen. De verpakking die je gebruikt moet onder andere voedselveilig zijn en de inhoud moet correct vermeld staan. Weststrate is BRC S&D gecertificeerd en levert verpakkingen die aan deze eisen voldoen.
Alle keuzehulp van Jasja de Bree
Alle nieuwsberichten van Jasja de Bree