Draagtassen laten bedrukken

Bedrukte draagtassen met logo

Je naamsbekendheid vergroten? Dan is tassen bedrukken een slimme zet. Een kwalitatief hoogwaardige herbruikbare tas met een mooie bedrukking wordt namelijk gebruikt voor diverse doeleinden: als sporttas, schooltas, boodschappentas. Dat kan jouw tas zijn!

Een draagtas is een gebruiksvoorwerp dat je overal tegenkomt en wat zou het mooi zijn als jouw bedrukte tas in het straatbeeld voorkomt. Een tas laten bedrukken biedt je de mogelijkheid om jouw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting te presenteren. Promotietassen, winkeltassen, shoppers, hemdtassen, canvas tassen of papieren tassen, een tas is één van de meest gekozen promotieartikelen.

Draagtassenspecialist
Weststrate heeft als tassen groothandel jarenlange ervaring op het gebied van draagtassen en helpt je als draagtassenspecialist graag bij jouw keuze voor de juiste bedrukte draagtas. Bij Weststrate kun je tassen in allerlei soorten en maten laten bedrukken en bestellen. 

Duurzame tassen bedrukken

Wil je ecologisch verantwoord ondernemen? Kies er dan voor om één van onze duurzame ‘groene’ tassen te laten bedrukken. Zoals deze PET Shopper die wij hebben ontwikkeld voor FINSA. In een tijd van Duurzaam en Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat Weststrate vooraan bij nieuwe en innovatieve oplossingen. Wij hebben diverse ecologische tassen in ons assortiment opgenomen.

Wij zijn van alle markten thuis. Wij hebben een breed assortiment aan draagtassen met verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Wil je op een evenement hoge ogen gooien? Probeer dan eens een luxe draagtas met een opvallende, kleurrijke slogan. Of wil je dat jouw klanten je draagtas veel in het straatbeeld zullen gebruiken? Kies dan voor een stijvolle, kwalitatieve draagtas die jouw huisstijl uitdraagt en die mensen niet zomaar weggooien. Ons portfolio bevat een diversiteit aan mogelijkheden, laat je inspireren!

Bedrukte draagtassen: de ideale reclame

Een tas die mensen graag gebruiken is de ideale reclame voor ieder bedrijf. De functie van de draagtas uitsluitend als middel om spullen in mee te nemen is niet meer van nu, tegenwoordig hecht de gebruiker waarde aan de kwaliteit en het ontwerp als onderdeel van stijl die iemand wil uitstralen. 

Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw bedrukte tas eruit komt te zien, wanneer je de bedrukte tassen ontvangt en wat de kosten ervan zijn. Nadat je een bericht hebt verstuurd ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons. Daarnaast maken wij graag een digitaal ontwerp voor je. Op basis van jouw logo of merknaam ontvang je een digitaal ontwerp. Zo weet je altijd snel hoe het eindresultaat van jouw bedrukte tas er uit komt te zien. 

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm