Keuzehulp

Met onze keuzehulp pagina's helpen wij je eenvoudig tot het juiste product te komen. Staat het product dat je zoekt er niet bij? Geen probleem. Onze productspecialisten helpen je graag bij het zoeken naar een passende oplossing.

Alle keuzehulp
Verpakkingsmateriaal
Disposables
Persoonlijke Beschermingsmiddelen
Draagtassen en cadeauverpakkingen
Kantoorapparatuur
Facilitaire artikelen
Kantoorartikelen
Kantoormeubelen
Inkt en Toners
Toilethygiëne
Verpakkingsmachines
Presenteren

Welke soorten tape zijn er?

Een breed assortiment aan tape, weet jij welke soorten tape er allemaal zijn?
Bekijk

SUP Regelgeving

Vanaf 1 januari 2023 is er een wijziging in de wetgeving omtrent afvalbeheersbijdrage en het SUP regelement. Op deze pagina houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Bekijk

Wat is het verschil tussen een medisch, een niet medisch en een FFP2 mondmasker?

In deze keuzehulp laten we u de verschillen zien tussen een medisch, een niet medisch en een FFP2 mondmasker
Bekijk

Non woven gesealde shoppers

Non woven gesealde shoppers, de trend! Lees hier alle voordelen en specificaties van deze tassen.
Bekijk

Veilig printen

Tegenwoordig functioneren printers als centrale hub in de verspreiding van informatie. Dit brengt veiligheidsrisico’s met zich mee waar veel bedrijven niet bij stilstaan. We geven tips voor het beveiligen van printers in een bedrijfsnetwerk.
Bekijk

Verpakkingen voor thuisbezorgen en afhalen

We hebben diverse verpakkingsoplossingen van verschillende materialen voor het thuisbezorgen en afhalen van maaltijden.
Bekijk

Van onbedrukt naar bedrukt

Weststrate is dé specialist als het gaat om verpakkingen. Wij leveren verpakkingen zowel onbedrukt direct uit voorraad maar kunnen ook onbedrukte artikelen op maat laten maken. Al onze onbedrukte items kunnen we daarnaast ook bedrukt leveren. En ben je op zoek naar een maatwerk bedrukte verpakking dan ben je ook bij Weststrate aan het juiste adres.
Bekijk

Wat zijn de beste wegwerphandschoenen?

Er zijn veel soorten wegwerphandschoenen, zoals latex, nitril & vynil en gepoederde & ongepoederde wegwerphandschoenen, Op deze pagina vind je de beste voor jou!
Bekijk

Wat heb je nodig om thuis te werken?

Waar op kantoor de juiste kantoormeubelen staan en alle apparatuur en kantoorartikelen voorhanden zijn, is dat thuis altijd even behelpen. Daarom helpen we je graag op weg.
Bekijk

Verzendverpakkingen voor webshops: 7 dingen om op te letten

Verzendverpakkingen voor webshops: 7 dingen om op te letten. In deze keuzehulp gids vind je alle informatie over verzendverpakkingen voor webshops.
Bekijk

Aanleveren van digitale bestanden

Voor een snel, probleemloos, niet kostenverhogend orderverloop moeten aangeleverde digitale bestanden aan een aantal eisen voldoen.
Bekijk

Hoe kan ik mijn afval scheiden?

Het goede nieuws is dat veel afval en daarmee verpakkingen kunnen worden hergebruikt, mits dit goed gescheiden wordt.
Bekijk

Kies voor deze hulpmiddelen om ergonomisch te werken

Een aanzienlijk deel van de totale verzuimduur in het bedrijfsleven is te wijten aan RSI gerelateerde klachten. Ergonomische hulpmiddelen kunnen uitkomst bieden om deze klachten te laten afnemen en grotendeels te voorkomen.
Bekijk

Kies het juiste etiket en blijf plakken op de verpakking

Een etiket is een mooi verpakkingsartikel om uw producten te promoten. Door het gebruik van etiketten is het niet per se noodzakelijk een bedrukte verpakking in te zetten.
Bekijk

Verpakkingen personaliseren

Het primaire doel van een (verzend)verpakking is veelal bescherming van het product of het nu gaat om food of non food. Met het personaliseren van de verpakking geef je de verpakking tegelijkertijd een eigen identiteit, imago en zorg je voor extra naamsbekendheid en promotie van je merk.
Bekijk

Waar moet je op letten bij het ontwerp van je verpakking?

Op het gebied van verpakkingsontwerp is tegenwoordig veel mogelijk. Zowel papieren als plastic verpakkingen kunnen uiteenlopend bedrukt worden.
Bekijk

Brother Managed Print Service: iets voor jou?

Brother Managed Print Service is de ideale manier om zakelijk printen te regelen. U betaalt geen leasekosten, maar alleen voor hetgeen u daadwerkelijk afdrukt. Daarnaast worden inkt of toner automatisch geleverd.
Bekijk

In 5 stappen naar de beste zithouding met deze zitinstructie

Op de momenten dat je zit is het belangrijk dat je stoel goed ingesteld is.
Bekijk

In 5 stappen naar een mooi ingepakt cadeau

Een product inpakken als cadeau is een gewaardeerde service voor je klanten. Maar het inpakken van een cadeautje kan ook veel tijd kosten en voor onnodig lange rijen in je winkel zorgen. Met de juiste tips & tricks is een cadeautje in een handomdraai ingepakt.
Bekijk

Hoe zorg ik voor betere akoestiek en meer privacy?

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen bellen, overleggen of geconcentreerd kunnen werken. De impact van geluid wordt nog wel eens onderschat.
Bekijk

Waar moet je op letten bij het invriezen van voedingsmiddelen?

Om producten langer te bewaren wordt er vaak gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot invriezen.
Bekijk

Clean Desk policy maar hoe clean is jouw desk daadwerkelijk?

Een schoon kantoor, best prettig als de ruimte waar je vaak wel minimaal 8 uur doorbrengt ook daadwerkelijk schoon is.
Bekijk

5 tips voor een veiligheidsbeleid met papier op het gebied van AVG

Waar gaat de AVG eigenlijk over? Deze verordening verplicht organisaties om goede veiligheidspraktijken toe te passen op zowel elektronische gegevens als gegevens op papier en om, in geval van een gegevenslek, de (mogelijk) betrokken personen hiervan op de hoogte te stellen.
Bekijk

Kies de printmethode die bij jou past

Op het gebied van printen zijn er in de afgelopen jaren veel verschilende printmethodes ontwikkeld. Maar welke printmethode is de beste manier voor jouw toepassing? Wij leggen het je graag uit in deze keuzehulp.
Bekijk

5 redenen om voor deze bureaustoel te kiezen

In deze keuzehulp geven we je 5 redenen om te kiezen voor de Be Brave bureaustoel
Bekijk

De oplossingen voor de don'ts op het gebied van verpakkingen

Een passende goed beschermende verpakking is de beste investering in je product, het moet er tenslotte voor zorgen dat het product vervoerd kan worden zonder onderweg te beschadigen. Lees snel verder in deze keuzehulp hoe je van de don'ts op verpakkingsgebied een absolutie 'do' maakt.
Bekijk

Welke wikkelfolie heb ik nodig?

In deze keuzehulp geven we uitleg wat wikkelfolie is, welke soorten folie er zijn en hoe je het kunt gebruiken.
Bekijk

Keuzehulp bij het kiezen van een papiervernietiger

Keuzehulp voor Rexel Papiervernietigers, alles wat je moet weten om de optimale papiervernietiger te kopen voor thuis of kantoor.
Bekijk

Kies voor een 'nieuw' toilet en realiseer dit in slechts 3 stappen

Het toilet, het lijkt de meest oninteressante ruimte van je bedrijf of winkel maar niets is minder waar. De sanitaire voorzieningen zijn vaak de meest bezochte plek door bezoekers en is een ruimte die het gevoel geeft het dichtst in je persoonlijke ruimte te komen. Eerder schreven we daarom al over de basisprincipes waaraan je toiletinrichting zou moeten voldoen. In deze keuzehulp laten we zien hoe je in 3 stappen een perfecte sanitaire voorziening kunt creëren .
Bekijk

Kies voor slimme oplossingen met deze kabelmanagement tips

Een hele bundel aan kabels onder je bureau, loshangende snoeren. Geen mooi verzorgd aanzicht maar ook zorgt het niet organiseren van kabels voor extra stofnesten, gevaar om te verstrikken en/of te struikelen, het risico dat een kabel onbedoeld los getrokken wordt en de kans op kortsluiting.
Bekijk

Emailstaal of gelakt staal whiteboard

In deze keuzehulp leest u alles over de verschillen tussen een emailstaal of een gelakt staal whiteboard
Bekijk

Van welke materialen kunnen disposables worden gemaakt nu plastic niet meer mag?

Tegenwoordig bestaan er voor het maken van disposables duurzame biobased materialen waardoor er geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van milieubelastende plastic materialen. Verschillende soorten producten kunnen uit diverse materialen vervaardigd worden. In onderstaande keuzehulp leggen we de oorsprong en de voordelen van de verschillende materialen aan je uit en laten we de bijbehorende producten uit ons assortiment aan je zien.
Bekijk

Hoe kies ik de juiste afvalzak?

Alles wat met afval te maken heeft is niet het fijnste klusje om te doen. Toch kan je het jezelf een stuk makkelijker maken door goed te kijken naar de afvalzak die je kiest. De juiste afvalzak zorgt er namelijk voor dat het scheiden van afval en het verwerken van afval op de werkvloer een stuk makkelijker wordt.
Bekijk

Welke afvalbak moet ik kiezen?

Een afvalbak die past bij de hoeveelheid afval, het type afval en de ruimte waarin deze gebruikt wordt is geen overbodige luxe. Je wilt afval tenslotte zo handig en hygienisch mogelijk verwerken. Binnen ons assortiment afvalbakken hebben we een enorme keuze tussen verschillende types met ieder hun bijzondere eigenschappen. In deze keuzehulp zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.
Bekijk

Hoe presenteer ik mijn product met een verpakking?

Hieronder hebben we alvast 6 tips voor je opgeschreven die je kunnen helpen met het uitkiezen van een geschikte food verpakking voor jouw producten!
Bekijk

Kantoorinrichting, de juiste mix tussen functioneel en stijlvol

Kantoorinrichting, de juiste mix tussen functioneel en stijlvol. In deze keuzehulp gids vind je alle informatie over kantoormeubilair en projectinrichting.
Bekijk

Wat is het verschil tussen een toner en een cartridge?

Wat is het verschil tussen een toner en een cartridge? In deze keuzehulp pagina lees je er alles over!
Bekijk

Tape bedrukken

Waar moet je op letten bij het kopen van bedrukt tape? Hier lees je waar je op moet letten bij het kopen van bedrukt tape!
Bekijk

Hoe print je gemakkelijk etiketten?

Een verzendlabel of een etiket printen kan een lastig klusje zijn. Hier lees je welke printer je het beste kunt gebruiken!
Bekijk

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een zit sta bureau?

Zitten is ongezond, dat hoor je de laatste tijd steeds vaker. Dat is niet zo gek als je je bedenkt dat een mensen lichaam is gebouwd voor beweging. Te lang in dezelfde houding zitten is niet goed voor je, je lichaam heeft afwisseling en beweging nodig. Maar wanneer je een kantoorbaan hebt en de hele dag achter een bureau zit kan het lastig zijn om genoeg beweging te krijgen.
Bekijk

Luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic, waar gebruik je dat eigenlijk voor?

Luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic, waar gebruik je dat eigenlijk voor? Het doorzichtige en stevige verpakkingsmateriaal gevuld met lucht kent iedereen maar waarom eigenlijk...?
Bekijk

Toilet inrichten voor bedrijven: waar moet je op letten?

Een toilet inrichten bij bedrijven, waar moet je op letten? Lees hier meer over de toiletinrichting voor bedrijven.
Bekijk

De juiste kartonnen doos kiezen

Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van de juiste kartonnen doos? Wij helpen je op weg!
Bekijk

Welk opvulmateriaal past het beste bij mijn producten?

Wanneer je een breed assortiment met verschillende soorten producten hebt komt het je waarschijnlijk bekend voor ruimte in je verzenddoos rondom de producten overblijft. Je hebt namelijk niet voor alle artikelen een verzenddoos op maat.
Bekijk

4 snelle opruimtips voor een opgeruimde werkplek

Een stapel notities, rondslingerende memoblaadjes, overvolle ordners en nog een stuk of 5.000 mails in je inbox. Je lunch, een koude bak koffie, een snack voor tussendoor. Een pennenbak vol lege pennen en een nietmachine waarvan je toevallig de nietjes nog bij moet vullen… Welkom op mijn werkplek!
Bekijk

Wanneer gebruikt u welke verpakkingstape?

Tape is verkrijgbaar in uiteenlopende kwaliteiten, afmetingen, kleuren, bedrukt, onbedrukt en voor verschillende toepassingen. Wij kunnen u gericht advies geven aan de hand van uw toepassing.
Bekijk

Welk omsnoeringsband is geschikt voor mijn toepassing?

Omsnoer uw vracht en goederen en verzeker een veilig en stabiel transport. Door het gebruik van een omsnoeringsband blijven de gestapelde producten tijdens het vervoer goed op hun plaats.
Bekijk

In 7 stappen naar een bedrukte kartonnen doos

U wilt uw producten in perfecte staat bij uw klanten afleveren, dus omringt u ze met veel zorg. Weststrate heeft alle verpakkingsmaterialen die uw producten tijdens het transport optimaal beschermen.
Bekijk

Zakken bestellen? Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste zakken!

Bij het verpakken van producten en met name voedingsmiddelen is het aanbod in zakken enorm. Maar welke zak is het beste voor jouw product?
Bekijk

In 7 vragen naar de juiste palletwikkelaar voor uw bedrijf

Een palletwikkelaar is heel handig wanneer u uw pallets in moet pakken. Wij leveren verschillende soorten palletwikkelaars en daar lees je hier alles over!
Bekijk

Hoe moet mijn papieren draagtas eruit komen te zien?

Een tas die graag gebruikt en hergebruikt wordt is de ideale reclame voor ieder bedrijf. Op een drukke shopdag wil je dat juist jouw tas opvalt in het straatbeeld.
Bekijk

Hoe moet mijn plastic draagtas eruit komen te zien?

Misschien wel de meest bekende en tot voorheen een van de meest gebruike draagtassen is de plastic tas met uitgestanst handvat. Deze tas wordt ondanks de wetgeving voor plastic draagtassen nog veel gebruikt door retailers.
Bekijk

Welke beamer moet ik kiezen?

Het aanbod van beamers is uitgebreid maar er zit wel degelijk verschil tussen beamers. Lees hier meer over de verschillende specificaties
Bekijk

Waar moet je op letten bij het verpakken van voedingsmiddelen?

Voor het verpakken van voedingsmiddelen gelden eisen en richtlijnen. De verpakking die je gebruikt moet onder andere voedselveilig zijn en de inhoud moet correct vermeld staan. Weststrate is BRC S&D gecertificeerd en levert verpakkingen die aan deze eisen voldoen.
Bekijk
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm