Keuzehulp

Met onze keuzehulp pagina's helpen wij je eenvoudig tot het juiste product te komen. Staat het product dat je zoekt er niet bij? Geen probleem. Onze productspecialisten helpen je graag bij het zoeken naar een passende oplossing.

Alle keuzehulp
Kantoormeubelen
Wegwerpservies
Verpakkingsmateriaal
Kantoorartikelen
Verpakkingsmachines
Hygiëne artikelen
Draagtassen
Kantoorapparatuur
Inkt en Toners

Kantoorinrichting, de juiste mix tussen functioneel en stijlvol

Kantoorinrichting, de juiste mix tussen functioneel en stijlvol. In deze keuzehulp gids vind je alle informatie over kantoormeubilair en projectinrichting.
Bekijk

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een zit sta bureau?

Zitten is ongezond, dat hoor je de laatste tijd steeds vaker. Dat is niet zo gek als je je bedenkt dat een mensen lichaam is gebouwd voor beweging. Te lang in dezelfde houding zitten is niet goed voor je, je lichaam heeft afwisseling en beweging nodig. Maar wanneer je een kantoorbaan hebt en de hele dag achter een bureau zit kan het lastig zijn om genoeg beweging te krijgen.
Bekijk

Onze beste alternatieven voor Single Use Plastics!

Steeds meer mensen, bedrijven en organisaties hechten waarde aan het milieu. Door gebruik te maken van duurzame disposables kan iedereen een stap in de goede richting van duurzaam ondernemen zetten. Wij helpen daar graag aan mee en daarom bieden we veel duurzame disposables aan. Sinds de Europese Commissie heeft aangekondigd dat Single Use Plastics verboden zullen worden zijn duurzame disposables nóg populairder geworden.
Bekijk

Waar moet je op letten bij het kopen van bedrukt tape?

Waar moet je op letten bij het kopen van bedrukt tape? Hier lees je waar je op moet letten bij het kopen van bedrukt tape!
Bekijk

Zakken bestellen? Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste zakken!

Bij het verpakken van producten en met name voedingsmiddelen is het aanbod in zakken enorm. Maar welke zak is het beste voor jouw product?
Bekijk

Kantooragenda 2019 kopen? Wij helpen je kiezen!

Kantooragenda 2019 kopen? Wij helpen je kiezen! 2019, voor sommige mensen lijkt het nog ver weg, anderen zijn al druk bezig met het plannen van afspraken en activiteiten en merken steeds vaker in 2019 uitkomen.
Bekijk

Verzendverpakkingen voor webshops: 7 dingen om op te letten

Verzendverpakkingen voor webshops: 7 dingen om op te letten. In deze keuzehulp gids vind je alle informatie over verzendverpakkingen voor webshops.
Bekijk

Hoe presenteer ik mijn product met een verpakking?

Hieronder hebben we alvast 6 tips voor je opgeschreven die je kunnen helpen met het uitkiezen van een geschikte food verpakking voor jouw producten!
Bekijk

Luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic, waar gebruik je dat eigenlijk voor?

Luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic, waar gebruik je dat eigenlijk voor? Het doorzichtige en stevige verpakkingsmateriaal gevuld met lucht kent iedereen maar waarom eigenlijk...?
Bekijk

Hoe ziet de perfecte golfkartonnen doos eruit?

Hoe ziet de perfecte golfkartonnen doos eruit? Verpakken met kartonnen dozen is de meest voorkomende manier om uw producten te verzenden. Het golfkarton heeft door de golven een schokwerende werking en door de verschillende formaten is er altijd wel een passende doos voor de goederen die je wil verzenden.
Bekijk

Welk omsnoeringsband is geschikt voor mijn toepassing?

Omsnoer uw vracht en goederen en verzeker een veilig en stabiel transport. Door het gebruik van een omsnoeringsband blijven de gestapelde producten tijdens het vervoer goed op hun plaats.
Bekijk

Bedrukte kartonnen dozen

U wilt uw producten in perfecte staat bij uw klanten afleveren, dus omringt u ze met veel zorg. Weststrate heeft alle verpakkingsmaterialen die uw producten tijdens het transport optimaal beschermen.
Bekijk

De juiste palletwikkelaar voor uw bedrijf

Een palletwikkelaar is heel handig wanneer u uw pallets in moet pakken. Wij leveren verschillende soorten palletwikkelaars en daar lees je hier alles over!
Bekijk

Welk opvulmateriaal past het beste bij mijn producten?

Wanneer je een breed assortiment met verschillende soorten producten hebt komt het je waarschijnlijk bekend voor ruimte in je verzenddoos rondom de producten overblijft. Je hebt namelijk niet voor alle artikelen een verzenddoos op maat.
Bekijk

Wanneer gebruikt u welke tape?

Tape is verkrijgbaar in uiteenlopende kwaliteiten, afmetingen, kleuren, bedrukt, onbedrukt en voor verschillende toepassingen. Wij kunnen u gericht advies geven aan de hand van uw toepassing.
Bekijk

Wat zijn de beste wegwerphandschoenen?

Er zijn veel soorten wegwerphandschoenen, zoals latex, nitril & vynil en gepoederde & ongepoederde wegwerphandschoenen, Op deze pagina vind je de beste voor jou!
Bekijk

Waar moet je op letten bij de toiletinrichting voor een bedrijf?

Toiletinrichting bij bedrijven, waar moet je op letten? Lees hier meer over de toiletinrichting voor bedrijven.
Bekijk

Papieren draagtassen

Een tas die graag gebruikt en hergebruikt wordt is de ideale reclame voor ieder bedrijf. Op een drukke shopdag wil je dat juist jouw tas opvalt in het straatbeeld.
Bekijk

Plastic draagtassen

Misschien wel de meest bekende en tot voorheen een van de meest gebruike draagtassen is de plastic tas met uitgestanst handvat. Deze tas wordt ondanks de wetgeving voor plastic draagtassen nog veel gebruikt door retailers.
Bekijk

Hoe print je gemakkelijk etiketten?

Een verzendlabel of een etiket printen kan een lastig klusje zijn. Hier lees je welke printer je het beste kunt gebruiken!
Bekijk

Opruimtips voor een opgeruimde werkplek

Een stapel notities, rondslingerende memoblaadjes, overvolle ordners en nog een stuk of 5.000 mails in je inbox. Je lunch, een koude bak koffie, een snack voor tussendoor. Een pennenbak vol lege pennen en een nietmachine waarvan je toevallig de nietjes nog bij moet vullen… Welkom op mijn werkplek!
Bekijk

Wat is het verschil tussen een toner en een cartridge?

Wat is het verschil tussen een toner en een cartridge? In deze keuzehulp pagina lees je er alles over!
Bekijk
© 2019 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 280 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes
Om Weststrate goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm