Dominique Nijssen

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht

Mijn naam is Dominique Nijssen en ik werk sinds 2013 met veel plezier bij Weststrate! Ik ben begonnen op de verkoopbinnendienst afdeling detailhandel (denk hierbij met name aan draagtassen) en inmiddels vervul ik de functie van accountmanager in combinatie met verkoopbinnendienst. Dit houdt in dat ik alle projecten, orders etc. geheel zelfstandig oppak en afhandel, eventueel in samenwerking met onze inkoopafdeling.

Mijn specialisme ligt bij de draagtassen, webshopverpakkingen en cadeauverpakkingen. Het enorme voordeel van deze combi functie is dat de klant maar één aanspreekpunt heeft en zodoende de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen, ik merk dat dit voor zowel de klant fijn is en ik vind dit zelf ook een fijne manier van samenwerken. Het aller leukst aan mijn werk vind ik om samen met de klant een mooie draagtas of verpakking te ontwikkelen en de klant van een goed en eerlijk advies te kunnen voorzien. Verder hecht ik veel waarde aan een goed en oprecht contact met de klant en het behoud hiervan.

De vernieuwde showroom van Weststrate biedt hiervoor uitstekende kansen, door de vele draagtassen en verpakkingen die wij reeds hebben mogen realiseren voor gewaardeerde klanten kunt u veel inspiratie bij ons op doen en denk ik graag met u mee. Neem gerust contact op voor een kennismaking. 

Projecten door Dominique Nijssen

Hype Heroes

04-03-2021 - Dominique Nijssen

Mooie draagtassen voor Hype Heroes

Lees meer

Vandaan

28-12-2020 - Dominique Nijssen

In 2018 werd de fashionstore "Vandaan" geopend in Domburg. Weststrate mocht de draagtassen leveren.

Lees meer
Alle projecten van Dominique Nijssen

Diensten en maatwerk door Dominique Nijssen

Shoppers laten bedrukken

16-05-2018 - Dominique Nijssen
Shoppers bedrukken? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan big shoppers en verschillende druktechnieken tegen de beste prijs.
Lees meer

Draagtassen laten bedrukken

15-05-2018 - Dominique Nijssen
Op zoek naar een specialist in draagtassen? Wij hebben een breed assortiment aan draagtassen met diverse bedrukkingsmogelijkheden tegen de scherpste prijs.
Lees meer
Alle diensten en maatwerk van Dominique Nijssen

Keuzehulp door Dominique Nijssen

In 5 stappen naar een mooi ingepakt cadeau

11-11-2019 - Dominique Nijssen
Een product inpakken als cadeau is een gewaardeerde service voor je klanten. Maar het inpakken van een cadeautje kan ook veel tijd kosten en voor onnodig lange rijen in je winkel zorgen. Met de juiste tips & tricks is een cadeautje in een handomdraai ingepakt.
Lees meer

Verpakkingen personaliseren

01-10-2019 - Dominique Nijssen
Het primaire doel van een (verzend)verpakking is veelal bescherming van het product of het nu gaat om food of non food. Met het personaliseren van de verpakking geef je de verpakking tegelijkertijd een eigen identiteit, imago en zorg je voor extra naamsbekendheid en promotie van je merk.
Lees meer
Alle keuzehulp van Dominique Nijssen
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 303 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm