Dominique Nijssen

Verkoop Binnendienst Alle verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht

Mijn naam is Dominique Nijssen, 26 jaar jong en ik werk inmiddels ruim 5 jaar, met veel plezier, bij Weststrate! Begonnen op de verkoopbinnendienst afdeling detailhandel (denk hierbij met name aan draagtassen) wat zich later heeft gevormd tot de afdeling ‘alle verpakkingen’. Inmiddels vervul ik de functie van accountmanager in combinatie met verkoopbinnendienst, dit houdt in dat ik alle projecten, orders etc. geheel zelfstandig oppak en afhandel, eventueel in samenwerking met onze inkoopafdeling.

Mijn specialisme ligt bij de draagtassen, webshopverpakkingen en cadeauverpakkingen. Het enorme voordeel van deze combi functie is dat de klant maar één aanspreekpunt heeft en zodoende de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen, ik merk dat dit voor zowel de klant fijn is en ik vind dit zelf ook een fijne manier van samenwerken. Het aller leukst aan mijn werk vind ik om samen met de klant een mooie draagtas of verpakking te ontwikkelen en de klant van een goed en eerlijk advies te kunnen voorzien. Verder hecht ik veel waarde aan een goed en oprecht contact met de klant en het behoud hiervan.

De vernieuwde showroom van Weststrate biedt hiervoor uitstekende kansen, door de vele draagtassen en verpakkingen die wij reeds hebben mogen realiseren voor gewaardeerde klanten kunt u veel inspiratie bij ons op doen en denk ik graag met u mee. Neem gerust contact op voor een kennismaking. 

Projecten door Dominique Nijssen

Palazzo

04-02-2019 - Dominique Nijssen

In de altijd gezellige badplaats Domburg vind je een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan schoenen, kleding en accessoires. 

Lees meer

SPA Domburg - Badhotel

24-01-2019 - Dominique Nijssen

Bij de SPA in Domburg worden diverse producten verkocht. Voor deze producten mocht Weststrate de draagtassen leveren.

Lees meer
Alle projecten van Dominique Nijssen

Diensten en maatwerk door Dominique Nijssen

Shoppers laten bedrukken

16-05-2018 - Dominique Nijssen
Shoppers bedrukken? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan big shoppers en verschillende druktechnieken tegen de beste prijs.
Lees meer

Draagtassen laten bedrukken

15-05-2018 - Dominique Nijssen
Op zoek naar een specialist in draagtassen? Wij hebben een breed assortiment aan draagtassen met diverse bedrukkingsmogelijkheden tegen de scherpste prijs.
Lees meer
Alle diensten en maatwerk van Dominique Nijssen

Keuzehulp door Dominique Nijssen

Plastic draagtassen

25-04-2019 - Dominique Nijssen
Misschien wel de meest bekende en tot voorheen een van de meest gebruike draagtassen is de plastic tas met uitgestanst handvat. Deze tas wordt ondanks de wetgeving voor plastic draagtassen nog veel gebruikt door retailers.
Lees meer

Papieren draagtassen

25-04-2019 - Dominique Nijssen
Een tas die graag gebruikt en hergebruikt wordt is de ideale reclame voor ieder bedrijf. Op een drukke shopdag wil je dat juist jouw tas opvalt in het straatbeeld.
Lees meer
Alle keuzehulp van Dominique Nijssen
© 2019 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 281 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes
Om Weststrate goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm