BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
Dominique Nijssen
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Neem contact op met Dominique Nijssen onze accountmanager verpakkingen detailhandel.

Mijn naam is Dominique Nijssen en ik werk sinds 2013 met veel plezier bij Weststrate! Ik ben begonnen op de verkoopbinnendienst afdeling detailhandel (denk hierbij met name aan draagtassen) en inmiddels vervul ik de functie van accountmanager in combinatie met verkoopbinnendienst. Dit houdt in dat ik alle projecten, orders etc. geheel zelfstandig oppak en afhandel, eventueel in samenwerking met onze inkoopafdeling.

Mijn specialisme ligt bij de draagtassen, webshopverpakkingen en cadeauverpakkingen. Het enorme voordeel van deze combi functie is dat de klant maar één aanspreekpunt heeft en zodoende de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen, ik merk dat dit voor zowel de klant fijn is en ik vind dit zelf ook een fijne manier van samenwerken. Het aller leukst aan mijn werk vind ik om samen met de klant een mooie draagtas of verpakking te ontwikkelen en de klant van een goed en eerlijk advies te kunnen voorzien. Verder hecht ik veel waarde aan een goed en oprecht contact met de klant en het behoud hiervan.

De vernieuwde showroom van Weststrate biedt hiervoor uitstekende kansen, door de vele draagtassen en verpakkingen die wij reeds hebben mogen realiseren voor gewaardeerde klanten kunt u veel inspiratie bij ons op doen en denk ik graag met u mee. Neem gerust contact op voor een kennismaking. 

Projecten door Dominique Nijssen

Olala Chocola

08-05-2023 - Dominique Nijssen

Van onbedrukt tot maatwerk verpakkingen, veilige opslag, fijnmazige distributie en direct klaar voor gebruik.

Hype Heroes

04-03-2021 - Dominique Nijssen

Mooie draagtassen voor Hype Heroes

Alle projecten van Dominique Nijssen
Alle diensten en maatwerk van Dominique Nijssen

Keuzehulp door Dominique Nijssen

Non woven gesealde shoppers

21-02-2022 - Dominique Nijssen
Non woven gesealde shoppers, de trend! Lees hier alle voordelen en specificaties van deze tassen.

In 5 stappen naar een mooi ingepakt cadeau

11-11-2019 - Dominique Nijssen
Een product inpakken als cadeau is een gewaardeerde service voor je klanten. Maar het inpakken van een cadeautje kan ook veel tijd kosten en voor onnodig lange rijen in je winkel zorgen. Met de juiste tips & tricks is een cadeautje in een handomdraai ingepakt.
Alle keuzehulp van Dominique Nijssen
Alle nieuwsberichten van Dominique Nijssen