BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
Sponsoring
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Weststrate- de veelzijdige specialist, sponsort al meer dan 40 jaar diverse lokale (sport)verenigingen en evenementen. Omdat we een jong bedrijf zijn, hebben we sport hoog in ons vaandel staan.

Recent sponsornieuws

In 2023 fietste Weststrate mee met de 24-uurs spinningsmarathon van De Zeeuwse t.b.v. Stichting ALS. Weststrate fietste gezamenlijk de volledige 24 uur mee. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen aan het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte.

Voetbal

Sinds 2021 zijn wij shirtsponsor van de voetbalvereniging VV Kloetinge. Een Zeeuwse voetbalclub die met hun eerste team succesvol speelt in de derde divisie. We zijn er trots op dat we als Weststrate deze ambitieuze voetbalvereniging met haar sterke regionale netwerk kunnen ondersteunen. Naast dat wij te vinden zijn als sponsor van VV Kloetinge vindt u ons ook langs de velden van vele andere voetbalclubs.

Kustmarathon

Jarenlang zijn we al zilveren sponsor van de kustmarathon. Op de dijk bij Westkapelle maken we er altijd een feestje van met dj's en muziek. Op alle dagen zal Weststrate ook dit jaar aanwezig zijn op den diek, van harte welkom om de deelnemers aan de diverse onderdelen te komen aanmoedigen. Ook zijn we sponsor van de 65 van Walcheren, hieraan hebben wij zelf ook met twee teams deelgenomen.  

Overige sportsponsoring

Ook bij andere sportclubs en verenigingen zijn we vaak als sponsor te vinden. Zo zie je langs vele sportvelden ons logo prominent aanwezig en zijn we sponsor van verschillende sportieve evenementen. Naast de sponsoring van sportclubs zijn we betrokken bij lokale fietsevenementen en sponsoren we nu Ride4kids. Ride4kids zet zich in voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Lees hier meer over het prachtige werk van deze stichting. Ons logo pronkt op de shirts van de deelnemers.

Overige goeie doelen

Naast sportieve doelen sponsoren we ook andere goeie doelen zoals de Voedselbank. Zo doneren wij al jarenlang kerstbroden aan De Zeeuwse Voedselbank rond de feestdagen. Dit jaar hebben we ook verschillende organisaties ondersteund die pakketten hebben samengesteld voor o.a. Oekraïne.

Verzoeken

Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van onze sponsoractiviteiten? Houd onze socials en website in de gaten, hier delen we regelmatig onze sponsoringsactiviteiten. We hebben ons sponsorbudget voor 2024 reeds verdeeld. We willen iedereen bedanken die ons heeft benaderd en ons vertrouwen heeft gegeven in hun projecten en initiatieven. Helaas kunnen we op dit moment geen nieuwe verzoeken meer aannemen.

Neem gerust contact met ons op voor eventuele samenwerkingen in de toekomst. We waarderen uw interesse in ons bedrijf en blijven toegewijd aan het ondersteunen van de gemeenschap op alle mogelijke manieren.

Bezoekadres
Herculesweg 37
4338 PL Middelburg
(Industrieterrein Arnestein I)

Tel. 0118 63 00 00
Fax 0118 63 00 19
info@weststrate.nl

Openingstijden

Weststrate
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:00

Zakelijke gegevens
Weststrate B.V.
Btw-nummer NL8653.80.363B01
KvK-nummer 90.62.02.32

Financiële gegevens
IBAN: NL94RABO0191649120
BIC: RABONL2U