Sponsoring

Weststrate- de veelzijdige specialist, sponsort al meer dan 40 jaar diverse lokale (sport)verenigingen en evenementen. Omdat we een jong bedrijf zijn hebben we sport hoog in ons vaandel staan.

Recent sponsornieuws

Trots maken we bekend dat we shirtsponsor worden van de voetbalvereniging VV Kloetinge.We zijn er trots op dat we als Weststrate deze ambitieuze voetbalvereniging met haar sterke regionale netwerk kunnen ondersteunen. We wensen VV Kloetinge de komende jaren veel sportieve successen!⁠ Afgelopen zaterdag 8 mei 2021 zijn we voor het eerst bijeengekomen en zijn de contracten ondertekend. Lees hier het complete nieuwsitem inclusief film beelden.

Wielersport

In 2014 hebben we ervoor gekozen om de wielersport structureel te gaan sponsoren. We zijn toen sponsor van Team Roompot- Nederlandse Loterij geworden. Sindsdien was ons bedrijfslogo te vinden op de achterkant van de shirts van de renners van Team Roompot-Nederlandse Loterij. Ook toen het team zijn naam veranderde naar Roompot- Charles Cycling Team zijn we bij deze fantastische ploeg betrokken gebleven. Helaas gaat het Roompot-Charles wielerteam niet door in 2020. Naast de sponsoring van deze ProContinetale ploeg zijn we betrokken bij lokale fietsevenementen en sponsoren we nu Ride4kids. Ride4kids zet zich in voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Lees hier meer over het prachtige werk van deze stichting. Ons logo pronkt op de shirts van de deelnemers.

Kustmarathon

Jarenlang zijn we al zilveren sponsor van de kustmarathon. Op de dijk bij Westkapelle maken we er altijd een feestje van met dj's en muziek. Op alle dagen zal Weststrate ook dit jaar aanwezig zijn op den diek, van harte welkom om de deelnemers aan de diverse onderdelen te komen aanmoedigen. 

 

Overige sportsponsoring

Ook bij andere (sport)evenementen zijn we vaak als sponsor te vinden. Zo zie je langs vele sportvelden ons logo prominent aanwezig.

Sponsorverzoek

Heb jij een sponsorverzoek voor Weststrate? Verzoeken tot sponsoring dienen altijd schriftelijk aangevraagd te worden. Vul onderstaand formulier duidelijk onderbouwd in en kies als onderwerp 'sponsorverzoek'. Wij evalueren binnengekomen sponsorverzoeken iedere twee weken, daarna zorgen we altijd voor terugkoppeling.

Bezoekadres
Herculesweg 37
4338 PL Middelburg
(Industrieterrein Arnestein I)

Tel. 0118 63 00 00
Fax 0118 63 00 19
info@weststrate.nl

Openingstijden

Weststrate
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:00

Zakelijke gegevens
btw-nummer NL0022.92.154B01
KvK-nummer 22.00.46.72

Financiële gegevens
IBAN: NL94RABO0191649120
BIC: RABONL2U

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm