BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
2dehands kantoormeubelen
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Sinds 1934 levert Weststrate de veelzijdige specialist alle verpakkingen en alles voor kantoor. Weststrate staat voor Zeeuwse nuchterheid gecombineerd met lef, innovatief en creatief ondernemerschap. Aankopen van kantoormeubelen doet u dus bij Weststrate! Of het nu gaat om het leveren van één bureau of het verzorgen van de inrichting van een volledig kantoorgebouw, wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn. Wij bieden een breed scala aan kantoormeubilair in diverse prijsklassen. Kasten, bureaus, tafels maar ook stoelen, krukken en verlichting vindt u in deze categorie. Om het compleet te maken hebben we een ruime keuze in kantooraccessoires zoals opbergmiddelen en klokken.

Diverse bedrijven kiezen voor tweedehands kantoormeubelen, omdat ze een klein budget hebben of omdat ze denken dat nieuwe kantoormeubelen niet goedkoop zijn. Bij Weststrate kunt u met ieder budget terecht voor prachtige nieuwe kantoormeubelen. Zo hebben wij voor elke ruimte en voor elke functie een geschikte werkomgeving. Zo hebben wij bureaus met diverse bladvormen: rond, hoekig, gebogen en recht. Benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje in onze belevingsshowroom van 500 vierkante meter. Deze is gericht op de volledige werkplek, van idee tot ontwerp, kleuradvies en totaaloplossing. Neem eens een kijkje in de diverse sfeerkamers waar het nieuwe werken, zorg- en schoolmeubilair en audiovisuele presentatiemiddelen perfect tot hun recht komen. Hier ziet u de veelzijdige aspecten van ons assortiment kantoormeubilair en daarnaast de complete lijn voor milieuvriendelijke hygiënische papierwaren van onze partner Satino ten behoeve van uw sanitair voorziening.

Bent u op zoek naar een goedkope kantoorinrichting, en zoekt u daarom naar 2dehands kantoormeubelen? Wij adviseren u dan eens contact op te nemen met Weststrate. Wij bieden namelijk goedkope nieuwe kantoormeubelen aan. Naast bureaustoelen, hebben wij ook bureaus, kasten, ladeblokken, vergadertafels, vergaderstoelen, kantinestoelen, kantinetafels en receptiemeubilair. Kortom, alles om een kantoorruimte of project mee in te richten.
Interesse in een voordelige kantoorinrichting? Neem contact op!
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.

Voor de complete inrichting van uw bedrijf kunt u bij Weststrate terecht. Onze kennis op productniveau, het advies op het gebied van ergonomie en de ervaring van onze partners zorgen ervoor dat uw inrichting in alle opzichten op elkaar aan zal sluiten. Wij hebben ervaring met diverse inrichtingsstijlen en volgen graag de nieuwste trends en materialen.

Weststrate is een merkonafhankelijke projectinrichter. Wij werken dus samen met talloze merken. Zelfs wanneer een standaard product niet aanspreekt zoeken wij voor u verder. De klant staat centraal bij de inrichting van de nieuwe werkplek. Wij houden rekening met alle wensen van de klant, voor elk budget.