Shop

Vragen over Vuilniszakken of interesse in een offerte op maat?

Mail
Bel
Stuur bericht

Vuilniszakken kopen

Wilt u graag vuilniszakken of afvalzakken kopen? Dan bent u bij Weststrate aan het juiste adres! Wij verkopen diverse soorten vuilsniszakken. Deze vuilniszakken zijn niet alleen verkrijgbaar in de bekende zwarte, grijze en blauwe tinten, ook andere kleuren zijn mogelijk zoals geel, groen, roze, rood en bruin. De zakken worden op rol geleverd in verschillende maten en diktes. De keuze voor welke soort afvalzak hangt af van wat u met het afval wilt doen. Wanneer u het afval wilt selecteren of scheiden zijn gekleurde vuilniszakken ideaal. Gooit u verschillende soorten afval in de afvalbak en wilt u de afvalbak beschermen en schoonhouden, dan volstaat een dunnere HDPE vuilniszak.

Als u wilt controleren wat er wordt weggegooid, dan kunt u het beste kiezen voor een transparante afvalzak. Het collecteren of transporteren van afval kan het beste met een dikkere LDPE vuilniszak. Daarnaast kan het soort bedrijfsafval een rol spelen voor het materiaal en dikte van de vuilniszakken. Wanneer u te maken heeft met groter bedrijfsafval of grof en scherp afval dan zijn LDPE zakken met een dikte van 50 micron een goede keuze. Deze vuilniszakken zijn zeer geschikt voor afvalzakhouders, vuilcontainers en buiten prullenbakken.

Voor op kantoor is over het algemeen een lichte kleine afvalzak voldoende omdat het afval veelal wordt opgehaald met grote vuilniscontainers. In het geval van keukens en wasruimtes dienen vuilniszakken niet dik maar wel stevig te zijn, maar wel ondoorzichtig vanwege de inhoud en voorzien zijn van een trekbandsluiting vanwege hygiëne. Staat de door u gewenste maatvoering er niet bij? Vraag aan onze specialist om een maatwerk offerte.

1 - 28 / 93
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm