BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Kantoormeubelen

In ons brede assortiment vind je als klein- of grootgebruiker werkelijk alles wat je nodig hebt. Of het nu gaat om het leveren van een bureau of het verzorgen van de inrichting van een volledig kantoo …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Kantoormeubelen

Project

De ruimtelijkheid, de afwerking en inrichting van het nieuwe atrium in het ziekenhuis maken het wachten minder onaangenaam. 

Vragen over Kantoormeubelen?
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.

Kantoormeubelen

In ons brede assortiment vind je als klein- of grootgebruiker werkelijk alles wat je nodig hebt. Of het nu gaat om het leveren van een bureau of het verzorgen van de inrichting van een volledig kantoorgebouw, wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn. Wij bieden een breed scala aan kantoormeubilair in diverse prijsklassen.

Bureaustoelen

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ergonomische bureaustoel of bureaustoel om thuis te werken? Vergeet dan daar vooral geen bijpassende voetensteun bij te kopen. Wij bieden bureaustoelen aan in diverse kleuren, van rood tot groen en blauw tot geel. Zo past uw kantoorinrichting altijd bij uw huisstijl. Twijfel dus niet, en koop uw kantoorstoelen bij Weststrate. En om het compleet te maken hebben we een ruime keuze in kantooraccessoires zoals opbergmiddelen en klokken.

Bureau

Wilt u graag een elektrisch instelbaar bureau met remote zichtdisplay kopen? Bij Weststrate hebben we er eentje die instelbaar is van 65 tot 130 centimeter. Daarnaast hebben we ook de standaard bureaus met 4-poten of t-poot of de populaire zit-sta bureaus.

Kasten

Op zoek naar een kast voor uw project of kantoor? Weststrate biedt diverse kasten aan voor elke werkplek. Hierbij te denken aan een draaideurkast, roldeurkast, schuifdeurkast, ladeblok, archiefstellingen en inbraak en brandvertragende kasten.

Kluis

Wilt u graag uw vertrouwelijke informatie of financiën goed opbergen? Wij bieden diverse kluizen aan. Zo hebben we brand en/of inbraakwerende kluizen, documentkluizen, kassa-en computersafes en een sleutelberging in ons assortiment. Dus twijfel niet en bekijk onze collectie eens. En koop een goede kluis voor uw documenten.

Vergadertafels

Wij bieden kantoormeubelen aan voor elke kantoorruimte. Dus wilt u kantoormeubelen aanschaffen voor uw vergaderruimte? U kunt alles bij ons kopen. Hierbij te denken aan rechthoekige, ronde en vierkante vergadertafels.

Computeraccessoires

Bij Weststrate hebben we een grote collectie computeraccessoires. Hierbij te denken aan laptopstandaards, computerstandaards, monitorophanging en monitorarmen. Wij bieden deze aan van diverse merken, zoals Quantore, Fellowes en Newstar. En voor allerlei budgetten.

 

 

 

 

Complete projectinrichting

Voor de complete inrichting van uw bedrijf kunt u bij Weststrate terecht. Onze kennis op productniveau, het advies op het gebied van ergonomie en de ervaring van onze partners zorgen ervoor dat uw inrichting in alle opzichten op elkaar aan zal sluiten. Wij hebben ervaring met diverse inrichtingsstijlen en volgen graag de nieuwste trends op het gebied van inrichting, toepassingen en het gebruik van materialen.

Belevingsshowroom
Benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje in onze belevingsshowroom van 500 vierkante meter. Deze is gericht op de volledige werkplek, van idee tot ontwerp, kleuradvies en totaaloplossing. Bewonder de diverse sfeerkamers waar het nieuwe werken, zorg- en schoolmeubelen en audiovisuele presentatiemiddelen perfect tot hun recht komen. Hier ziet u de veelzijdige aspecten van ons assortiment kantoormeubelen: duurzaamheid, ergonomie en diverse stijlen. Zo kunt u kantoormeubilair goed eerst bekijken voordat u ze bij ons koopt. Los daarvan zijn veel kantoormeubelen zoals bureaustoelen of bureau’s volledig op smaak of huisstijl af te stemmen. We hebben diverse configurators tot onze beschikking om stoelen en tafels met de beste onderdelen op te bouwen. Zo kiest u zelf poten, wieltjes, leuningen en bureaubladen van diverse materialen, met diverse functies in de kleur die u wilt.

Klant centraal
Weststrate is een merkonafhankelijke projectinrichter. Wij werken dus samen met talloze merken, hierbij te denken aan Vepa, Giroflex, Beta, Castelijn, Herman Miller, Nice Price Office, Score, Aeris, Legamaster, Smit Visual en meer. Zelfs wanneer een standaard product niet aanspreekt zoeken wij voor u verder. De klant staat centraal bij de inrichting van de nieuwe werkplek. Wij houden rekening met alle wensen van de klant, voor elk budget. Wanneer u een afspraak maakt is onze accountmanager John Provoost beschikbaar om u van de benodigde gespecialiseerde informatie te voorzien en direct al uw vragen te beantwoorden. Bel voor een afspraak: 0118-630000.

 

Onze merken