BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Bureaus

Uw bureau samen met uw bureaustoel zijn een essentieel onderdeel van uw kantoorinrichting, u zit er immers elke dag aan. Een bureau dient niet alleen praktisch te zijn. Een goed en mooi bureau zorgt o …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Bureaus

Project

De ruimtelijkheid, de afwerking en inrichting van het nieuwe atrium in het ziekenhuis maken het wachten minder onaangenaam. 

Vragen over Bureaus?
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.

Bureaus

Uw bureau samen met uw bureaustoel zijn een essentieel onderdeel van uw kantoorinrichting, u zit er immers elke dag aan. Een bureau dient niet alleen praktisch te zijn. Een goed en mooi bureau zorgt ook voor een productieve werkhouding en fijne werkomgeving. We hebben een gevarieerd assortiment bureaus. Alle bureaus zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. De bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we bureaus met een 4-poots of T-poot onderstel. Om ergonomisch verantwoord te werken hebben wij ook in hoogte verstelbare bureaus. Deze kunt u in hoogte verstellen van 62cm. tot 82 cm.

 Afwisselend zittend en staand werken met een zit-stabureau kan resulteren in een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Een zit-stabureau biedt namelijk een betere en gevarieerde werkhouding. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat een zit-stabureau tot minder rug, nek, en schouderklachten leidt. Het bureau kan worden ingesteld op de juiste zit- en stahoogte en is uitermate geschikt voor flexwerkplekken. 

Onze merken