BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Standaarden voor computer, monitor, laptop en tablet

Voor de juiste computer en laptop meubelen kunt u bij Weststrate terecht. Weststrate levert diverse computer en laptop meubelen. Denk hierbij aan een computerstandaard, laptopstandaard, monitorarm of …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Standaarden voor computer, monitor, laptop en tablet

Project

De ruimtelijkheid, de afwerking en inrichting van het nieuwe atrium in het ziekenhuis maken het wachten minder onaangenaam. 

Vragen over Standaarden voor computer, monitor, laptop en tablet?
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.

Standaarden voor computer, monitor, laptop en tablet

Voor de juiste computer en laptop meubelen kunt u bij Weststrate terecht. Weststrate levert diverse computer en laptop meubelen. Denk hierbij aan een computerstandaard, laptopstandaard, monitorarm of monitorbeugel. Een kwalitatief goede computerstandaard zorgt voor veel minder stof in de pc-kast. Hierdoor blijven de prestaties van uw pc optimaal. Daarnaast wordt de levensduur van uw pc verlengd. De computerstandaarden zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Ook bieden wij standaarden aan voor monitors en tablets. Hiervoor kunt u ons assortiment raadplegen. De meeste computerstandaarden die u bij ons kunt kopen zijn beschikbaar in de kleuren zwart, zilver of wit. Er is dus altijd wel een computerstandaard naar wens te vinden bij ons. Ook voor laptops bieden we standaarden aan. Een goede laptopstandaard zorgt ervoor dat de laptop en de ondergrond waar de laptop op staat koel blijven. Daarnaast zorgt een laptopstandaard voor een ergonomische werkhouding door de mogelijkheid om uw laptop te verhogen naar de juiste kijkhoogte. Door ons brede assortiment aan laptopstandaarden is er altijd een laptopstandaard naar wens te vinden voor u.

Een monitorarm draagt ook bij aan een ergonomische werkhouding. Door het gebruikmaken van een monitorarm kunnen u en uw collega’s jullie monitors altijd op de juiste hoogte en diepte instellen. Dit zorgt ervoor dat eventuele rug- en nekklachten minimaal worden bij een langdurige zit achter uw pc. Weststrate levert ook monitorarmen voor twee monitoren en monitorarmen met meerdere draaipunten. Voor een hogere efficiëntie onder werktijd zijn deze opties niet meer weg te denken uit het kantoorleven. Naast een monitorarm kan een monitorbeugel de oplossing bieden voor het hebben van te weinig ruimte op uw bureau. De monitorbeugels die wij leveren zorgen er namelijk voor dat u uw monitor op de juiste heeft hangen, om rug- en nekklachten te voorkomen. Ons assortiment bestaat uit zowel monitorbeugels die voor aan de muur bedoeld zijn als staande of verrijdbare monitorbeugels. De kleuren waaruit u kunt kiezen zijn wit, zwart, grijs en zilver. Buitenom deze kleuren zijn er ook een aantal monitorbeugels beschikbaar in een transparante kleur.

Onze merken