BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Papier en karton

Bent u op zoek naar een bepaald soort papier, maar kunt u deze nergens vinden? Dan kunnen wij u garanderen dat u het bij ons wel kunt vinden. Of het nou gaat om speciaal papier, papier op rol, …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Papier en karton

Vragen over Papier en karton?
Neem contact op met Annemarie Nieuwdorp onze verkoop binnendienst kantoorartikelen.

Papier en karton

Bent u op zoek naar een bepaald soort papier, maar kunt u deze nergens vinden? Dan kunnen wij u garanderen dat u het bij ons wel kunt vinden. Of het nou gaat om speciaal papier, papier op rol, carbonpapier, tekenpapier fotokarton, etalage- en golfkarton, zijdevloeipapier, designpapier of kaftplastic en kaftpapier: Weststrate levert het!

Binnen de categorie ‘Speciaal papier’ hebben wij plotpapier en isometriepapier. Ons plotpapier is verkrijgbaar per rol met een lengte van 45 meter aan plotpapier. De breedte hiervan is 914 millimeter. Isometriepapier is grafisch papier en te koop op A3-formaat. Het isometriepapier dat wij leveren wordt over het algemeen gebruikt om objecten in een isometrische weergave te tekenen. De isometrielijnen zijn blauw. De soorten papier die wij op rol leveren zijn telexrollen, faxrollen, inkjetpapier rollen en ppc rollen. Telexrollen zijn onder andere de rollen papier die voor kassabonnetjes kunnen worden gebruikt. De 135 meter aan papier per telexrol die wij leveren zorgen ervoor dat u een lange tijd vooruit kunt. Een ander soort papier op rol is een faxrol. Faxrollen worden gebruikt om bijvoorbeeld verstuurde bestellingen uit te printen achter de bar. Op deze manier kan uw personeel zo snel mogelijk aan de slag met een bestelling en gaat de efficiëntie omhoog.

Inkjetpapier van inkjetpapier rollen wordt gebruikt om uw documenten op uit te printen met uw inkjetprinter. Het kiezen van het geschikte soort papier is van belang voor het printen met kwaliteit. Als laatste heeft Weststrate ook ppc rollen. Ppc rollen zijn consistent in kwaliteit en worden gebruikt voor grootformaat printers. Er zijn bij Weststrate verschillende soorten ppc rollen beschikbaar. Bekijk hiervoor ons assortiment om de geschikte ppc rol voor uw printer te vinden.

Carbonpapier is bij Weststrate leverbaar van twee merken: Pelikan en Kangaro. Carbonpapier is bedoeld voor handmatig doorschrijven of bedoeld voor de schrijfmachine. Het is onmiddellijk veegvast en heeft een intensief doorschrift. Het carbonpapier van Pelikan heeft een blauwe afdruk, en het carbonpapier van Kangaro dat wij in ons assortiment hebben is blauw of zwart. Ons tekenpapier fotokarton is tweezijdig, heeft de afmetingen 50 centimeter x 70 centimeter en het fotokarton heeft een gewicht van 270 gram. De kleur van het fotokarton dat wij leveren is rood. Binnen de categorie ‘Etalage- en golfkarton’ bieden wij een soort etalagekarton aan. De afmetingen hiervan zijn 48 centimeter x 68 centimeter en hebben een gewicht van 400 gram. De kleur van het etalagekarton is wit en het gaat om eenzijdig gekleurd etalagekarton.

Een ander product van Folia Paper dat wij leveren is zijdevloeipapier. In ons assortiment van zijdevloeipapier hebben wij de nr66 zilver set die per vijf vellen verpakt zijn. De afmetingen hiervan zijn 50 centimeter x 70 centimeter. Het andere soort zijdevloeipapier dat wij leveren is gebleekt en heeft de afmetingen 40 centimeter x 60 centimeter. Als u op zoek bent naar een soort papier dat zorgt voor een klassiek beeld, dan kunt u het beste kiezen voor het designpapier van het merk Sigel. Dit papier is geschikt voor inkjet-, laser- en kopieermachines en is flexibel, keurig en toch voordelig. De kwaliteit van het designpapier dat wij leveren is erg hoog en het bevat mooie marmeren motieven. Onze categorie ‘Kaftplastic en kaftpapier’ bevat de juiste producten om uw boeken en dergelijke mee te kaften. Op deze manier worden uw boeken beschermd tegen lichte valpartijen en kleine beetjes vloeistof. Zo blijven uw boeken in een mooie staat. Wij hebben kaftplastic en kaftpapier van de merken Boeklon en Kangaro. Voor al ons kaftplastic en kaftpapier kunt u het beste ons assortiment raadplegen. Mocht u nog steeds niet kunnen vinden wat u zoekt, dan kun u altijd contact met ons opnemen!

Onze merken