BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Stoelen

Bent u op zoek naar een geschikte stoel voor op kantoor of thuis? Het assortiment van Weststrate beschikt over stoelen in verschillende soorten, kleuren en maten. Of u nou op zoek bent naar een …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Stoelen

Project

De ruimtelijkheid, de afwerking en inrichting van het nieuwe atrium in het ziekenhuis maken het wachten minder onaangenaam. 

Neem contact op met Lotte van den Nieuwendijk onze verkoop binnendienst meubilair.

Stoelen

Bent u op zoek naar een geschikte stoel voor op kantoor of thuis? Het assortiment van Weststrate beschikt over stoelen in verschillende soorten, kleuren en maten. Of u nou op zoek bent naar een bureaufiets, bureaustoel, kinderstoel, kruk, voetensteun of werkstoel; Weststrate levert het. Een bureaufiets zorgt ervoor dat er meer wordt bewogen onder werktijd. Meer bewegen onder werktijd zorgt over het algemeen voor meer creativiteit en daarnaast zorgt het ervoor dat u en uw collega’s fit blijven. Ook is een bureaufiets niet storend, omdat deze geluidloos is. De gemakkelijk verplaatsbare bureaufietsen die Weststrate levert zijn dus ideaal te combineren met een zit sta werkplek. De bureaufiets beschikt over een ergonomisch zitkussen en deze is ook nog eens in de hoogte verstelbaar. Dit is dus de oplossing om in beweging te blijven onder werktijd. De bureaufietsen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. Naast bureaufietsen levert Weststrate natuurlijk ook ‘normale’ bureaustoelen. Deze zijn in te delen binnen verschillende prijsklassen, maar ze zijn allemaal van hoge kwaliteit. Ook zijn de bureaustoelen in te delen naar het soort rugleuning, bijvoorbeeld de butterfly rug of een Y-tower. Alle bureaustoelen die Weststrate levert bieden u en uw collega’s een ergonomische zithouding. Dit zorgt voor een gezondere manier van werken en voor een fitter persoon door het zitten in de juiste houding.

Naast stoelen voor volwassenen kunt u zelfs voor een kinderstoel bij ons terecht. De kinderstoelen zijn beschikbaar in de kleuren blauw, groen en rood. Daarnaast kunt u er een gekleurd plateau aan toevoegen, die ook beschikbaar zijn in deze drie kleuren. Op dit plateau kan een kind zijn of haar eten, drinken en speelgoed kwijt. Doordat de kinderstoelen en plateaus los van elkaar te koop zijn, kunt u zelf kiezen welke kleuren u wil samenvoegen. Naast kinderstoelen beschikt het assortiment van Weststrate ook over een babyverzorgingstafel die erg sterk en stabiel is. Deze is ook nog eens opklapbaar en dus ruimtebesparend. Weststrate levert naast stoelen ook krukken en voetensteunen. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van de juiste kruk of voetensteun. Wij hebben ronde krukken, krukken met een rugleuning, in hoogte verstelbare krukken en verrijdbare krukken. Daarnaast beschikt ons assortiment aan krukken over heel wat kleuren. Op het gebied van voetensteunen levert Weststrate ook verschillende soorten en maten. Zelfs een verwarmde voetensteun is leverbaar. In prijsklassen en soorten verschillen de voetensteunen van elkaar. Hiervoor kunt u het beste ons assortiment raadplegen. Als laatste kunt u ook een werkstoel bij ons kopen. Een goede werkstoel draagt bij aan een goede werkhouding, minder snel moe worden en beter kunnen concentreren en presteren. Het is dus een investering met een hoog rendement. De werkstoelen die Weststrate levert zijn van hoge kwaliteit en daarnaast ook nog eens verstelbaar. Op deze manier past u de werkstoel helemaal naar wens aan. De werkstoelen zijn gestoffeerd en verkrijgbaar in de kleur zwart. De geschikte werkstoel koopt u dus bij ons!

Onze merken