BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Kasten

Op zoek naar een kast voor uw project of kantoor? Weststrate biedt diverse kasten aan voor elke werkplek. Hierbij te denken aan een draaideurkast, roldeurkast, schuifdeurkast, ladeblok, archiefstellin …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Kasten

Project

De ruimtelijkheid, de afwerking en inrichting van het nieuwe atrium in het ziekenhuis maken het wachten minder onaangenaam. 

Vragen over Kasten?
Neem contact op met John Provoost onze accountmanager meubilair.

Kasten

Op zoek naar een kast voor uw project of kantoor? Weststrate biedt diverse kasten aan voor elke werkplek. Hierbij te denken aan een draaideurkast, roldeurkast, schuifdeurkast, ladeblok, archiefstellingen en inbraak en brandvertragende kasten. Archiefkast De archiefkasten in ons assortiment zijn gemaakt van staal. De stalen kasten hebben een volledig gelaste constructie welke is afgewerkt met een krasbestendige structuurlak, zodat de kasten tegen een stootje kunnen. Roldeur- en schuifdeurkast Indien u veel gebruik maakt van een archiefkast waarin u ordners en kantoormateriaal heeft gearchiveerd raden wij een roldeurkast of schuifdeurkast aan. Bij deze kasten heeft u geen openslaande deur uw kantoorruimte in en kunt u de deur ook gemakkelijk open laten staan. Wanneer u meer ruimte heeft in uw kantoor, dan kunt u kiezen voor een draaideurkast. Ladekast Voor het opbergen van hangmappen kunt u kiezen voor een ladekast. Deze kast is enkel bedoeld voor het ophangen van hangmappen. Het uitrekframe zorgt er voor dat u uw ordners gemakkelijk kunt archiveren. Dossierkast Bij Weststrate kunt u ook terecht voor nieuwe dossierkasten. De kasten zijn gemaakt van staal en daardoor erg stevig. Bovendien is de dossierkast voorzien van een anti-kantelsysteem waardoor er maar één lade tegelijkertijd uitgetrokken kan worden en de dossierkast niet naar voren kantelt.

De presentatiekast is te gebruiken als expositiekast, formulierenkast of tijdschriftenkast. Deze kasten zijn voorzien van opklapbare displays. Ideaal om uw bedrijfsfolders of tijdschriften in te stallen. Op die manier staan ze altijd in het zicht en liggen folders niet te vergaan op een grote stapel. Daarnaast hebben wij ook stellingkasten in ons assortiment. Deze kasten zijn zeer geschikt om een bedrijfsruimte opgeruimd te houden. Met stellingkasten heeft u een extra opbergplek voor administratie en kantoorartikelen. Tekeningkast Daarnaast leveren wij ook tekeningkasten. Tekeningkasten zijn gemaakt met het oog op het opbergen van documenten in diverse formaten, van A0 tot A7. Deze kasten zijn flexibel in te richten en dienen voor een veilige opslag van uw grotere documenten. Ideaal voor een bouwonderneming en architectenbureau om bouwtekeningen in op te bergen. 

Onze merken